Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fundament van succes

Van zzp naar miljoenenbedrijf

Gebonden Nederlands 2022 9789089656520
Verkooppositie 301Hoogste positie: 116
Nog niet verschenen, verwacht op 18‑10‑2022
29,99

Samenvatting

Ondernemers willen impact maken. Ze hebben ambities en willen die graag verwezenlijken. Daar doen ze alles voor. Waarom lukt het sommige ondernemers wel, en anderen niet, om hun bedrijf winstgevend en gezond te laten groeien? Deze vraag vormt de basis voor het boek Fundament van succes.

Femke Hogema ontwikkelde de 'Ondernemingspiramide' met daarin de acht elementen die op orde moeten zijn om een bedrijf succesvol te laten groeien. Dit boek gaat over al deze elementen en de samenhang daartussen.

Fundament van succes geeft jou als groeiondernemer het totaalplaatje en helpt je te bepalen op welk element jij moet focussen om de volgende stap te zetten. Het is een compleet handboek, maar tegelijkertijd heel persoonlijk en vol verhalen. Femke deelt haar eigen reis en interviewde voor dit boek vijftien succesvolle ondernemers over hun reis. Al die verhalen inspireren, leiden tot nieuwe inzichten en geven energie.

Specificaties

ISBN13:9789089656520
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Druk:1
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Femke Hogema

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First Professional. Ze is auteur van de nr. 1 bestseller ‘Winstgevende Plannen’ (2019), ‘Succesvol ondernemen in crisistijd’ (2020) , ‘De Winstadviseur’ (2018), in 2020 internationaal uitgebracht onder de titel ‘The Profit Advisor’ en ‘Financiën voor zzp’ers’, waar inmiddels meer dan 10.000 exemplaren van zijn verkocht. Femke haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek ‘Profit First’. In 2019 was ze als financieel coach te zien in het SBS6-programma Hoeveel ben je waard? Femke is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.

Andere boeken door Femke Hogema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fundament van succes