Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo haal je meer uit je brein

Efficiënter en creatiever werken in een hyperverbonden multitaskende wereld

Paperback Nederlands 2018 9789401450652
Voormalig top 100Totaal 135 dagen
Verkooppositie 3348Hoogste positie: 21
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Theo Compernolle opende met zijn baanbrekende Ontketen je brein de ogen van de homo digitalis. Voortdurend multitasken en altijd en overal online zijn, heeft een vernietigende impact op je intellectuele productiviteit, je creativiteit en je stressbalans.

In deze nieuwe, beknopte handleiding geeft hij je de praktische tools in handen om het beste uit zowel je brein als uit de moderne technologie te halen en zo meetbaar productiever en creatiever te worden, in minder tijd en met minder stress.

Specificaties

ISBN13:9789401450652
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:16-2-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Zo haal je meer uit je brein - 'Zo eenvoudig kan het soms zijn'
Rudy Kor | 2 november 2020
Na lezing van Zo haal je meer uit je brein weet de lezer beter hoe zijn brein werkt en waarom ons brein niet kan multitasken. De lezer weet na lezing niet alleen waarom het zo moeilijk is om ‘offline' te gaan, maar krijgt ook veel tips aangereikt om efficiënter te werken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Zo haal je meer uit je brein - Efficiënter en creatiever werken
Theo Compernolle 13 maart 2018 Dit is een boek waarin ik in eenvoudige woorden, het absolute minimum samenvat dat iedereen, van 15 tot 76 jaar, moet weten over een goede samenwerking tussen ons verbazingwekkende brein en onze fantastische ICT.

Over Theo Compernolle

Prof. Dr. Theo Compernolle is een neuropsychiater. Hij werkt als een onafhankelijke internationale consultant, executive (team)coach, trainer en key-note speaker. Hij is adjunct professor aan het CEDEP European Centre for Executive Development in Fontainebleau. Hij doceert en coacht aan business scholen in België, Nederland en Frankrijk, oa het INSEAD in Frankrijk, Vlerick in België en TIAS in Nederland. Hij was voorheen Suez Chair in Leadership and Personal Development aan de Solvay Business School, Adjunct Professor aan het INSEAD, Visiting Professor aan de Vlerick School for Management en Professor aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 1985 adviseert en coacht hij managers en ondernemers, teams en bedrijven bij de emotionele, relationele en fysieke aspecten van leiderschap, in het bijzonder in tijden van stress en verandering. Hij publiceerde meer dan 100 artikels en 8 boeken. Hij startte zijn doctoraal onderzoek over stress in 1976. Zijn ideeën over individuele stress en stress in organisaties vatte hij samen in zijn boek “Stress, Vriend en Vijand” (1989). Dit eerste publieksboek in het Nederlands over stress werd een best-seller en is nog steeds een long-seller. Recent verscheen “BRAINCHAINS. Discover your brain and unleash its full potential in a hyperconnected multitasking world”. Zie www.brainchains.info. De Nederlandse vertaling "Ontketen je brein. Hoe hyperconnectiviteit en multitasking je hersenen gijzelen en hoe je eraan kan ontsnappen" werd meteen een bestseller. Het werd vertaald in het Russisch en Chinees. Er is een internet-learning versie van (voor oa smartphone) beschikbaar in het Nederlands (contact Remco Gerritsma: remco@focuslearningjourneys.nl) Voor mensen die te druk zijn om grondige boeken te lezen verscheen er een beknopte versie (50 pagina’s, 1 onderwerp per pagina van 250 woorden, en 50 illustraties) in het Engels, Frans en Nederlands (Amazon.com) Theo Compernolle studeerde Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven, specialiseerde aan de Universiteit van Amsterdam (Neurologie), aan de Universiteit van Leiden (Psychiatrie) en aan de University of Pennsylvania (Systems Therapy). Hij promoveerde tot doctor in de geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij gaf leiding aan (poli)klinische diensten van de Katholieke Universiteit Leuven en Triversum in Amsterdam en Alkmaar. Meer informatie: www.compernolle.com Contact: office@compernolle.com

Andere boeken door Theo Compernolle

Inhoudsopgave

Over de auteur
Inleiding

1. Je toekomst hangt af van de synergie tussen je brein en je technologie
2. Basiskennis over je brein is noodzakelijk om het optimaal te gebruiken, samen met je ICT
3. Vijf breinboeien
4. Vijf breinboeibrekers

Conclusie
Verder lezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo haal je meer uit je brein