Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Psychologische verschijnselen in coaching

Beter begrijpen wat je doet als je coacht

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789461279446
Direct te downloaden

Samenvatting

'Psychologische verschijnselen in coaching' koppelt coaching aan het werkterrein dat er het meest mee verwant is: de psychologie. Het boek behandelt een aantal veelvoorkomende psychologische verschijnselen die zich in coaching voordoen.

Elk verschijnsel wordt toegelicht en de relevantie ervan voor coaching verduidelijkt. Zoals gebruikelijk in coaching is de praktijk het startpunt en het eindpunt. Je leert met dit praktische boek om psychologische processen in coaching te herkennen en ermee om te gaan op een manier die je werk ondersteunt. Zo kun je beter inspelen op verschillende (lastige) situaties die je in het begeleidingsproces kunt tegenkomen.

Specificaties

ISBN13:9789461279446
Trefwoorden:coaching, begeleiding
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:140
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:19-11-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Psychologische verschijnselen in coaching
Arvid Buit | 24 januari 2017
Auteur Roel Huntink belooft in het boek Psychologische verschijnselen in coaching meer begrip en besef voor coaches te creëren. Dit doet hij vanuit psychologische kennis en wetenschappelijke theorieën die volgens hem geen onderdeel zijn van het huidige coachpalet.
Lees verder

Lezersrecensies

2.7 van de 5
3 stemmen
0
1
1
0
1

Interviews en artikelen (1)

preview
Psychologische verschijnselen in coaching
Roel Huntink 25 november 2016 Psychologische verschijnselen in coaching koppelt coaching aan het werkterrein dat er het meest mee verwant is: de psychologie.De auteur, Roel Huntink, legt aan de hand van het voorbeeld van 'attributie' uit wat u ermee kunt.

Over Roel Huntink

Roel Huntink is docent, coach en trainer op een middelbare school. Daarnaast werkt hij onder de bedrijfsnaam Onder-Wijzer als coach en trainer in het basis- en voortgezet onderwijs. Eerder publiceerde hij 'Samenwerken aan onderwijskwaliteit', een boek voor team- en schoolleiders over de ontwikkeling en borging van onderwijskwaliteit.

Andere boeken door Roel Huntink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Psychologische verschijnselen in coaching