Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Gids Bedrijfshulpverlening 2019

Paperback Nederlands 2019 9789462155923
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De Gids BHV wil een leidraad zijn voor het adviseren over, en het opzetten en in stand houden van een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Tevens voorziet de Gids de lezer van die informatie die nodig is om alle andere aspecten van zijn of haar functie goed uit te oefenen.

De Gids BHV richt zich primair op het Hoofd Bedrijfshulpverlening (HBHV). Maar ook de facility manager, het hoofd technische dienst, het hoofd bedrijfsbrandweer, de arbocoördinator en de directeur van een kleine organisatie die de BHV-taak vaak in deeltijd vervullen, behoren tot de doelgroep van de Gids.

Bij de opzet van de gids BHV is uitgegaan van de verplichtingen die uit de wet- en regelgeving volgen, en wordt verder de chronologie gevolgd wat betreft het opzetten en onderhouden van de BHV-organisatie. Dit heeft geleid tot de volgende indeling in hoofdrubrieken:
* Wetgeving
* Organisatie
* Opleiding en oefening
* Planning en preparatie
* Uitvoering
* Management en communicatie
* Hulpmiddelen

Specificaties

ISBN13:9789462155923
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arthur Zanders

Arthur Zanders is directeur van ZANDERS Consulting & Training B.V., een bureau dat gespecialiseerd is in risico- en crisismanagement, en domeincoördinator crisismanagement bij Delft Safety & Security Institute (DSyS) van de TU Delft. Hij heeft een maritieme studie en een brandweerofficiersopleiding gevolgd en is arbeids- en organisatiepsycholoog. Na jarenlange ervaring in verschillende functies in het vakgebied houdt hij zich sinds 1999 bezig met onderwijs, training en advisering op het gebied van risico- en crisismanagement.

Andere boeken door Arthur Zanders

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gids Bedrijfshulpverlening 2019