Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van hoofdkantoor naar hartszaak

Gebonden Nederlands 2022 9789462157484
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑02‑2022
39,95

Samenvatting

Dit boek gaat in op wat waarden zijn (sociaal, organisatorisch, economisch) en hoe ze werken, in het algemeen en specifiek voor je organisatie. Hoe vertalen waarden zich naar mensen (normen, deugden, ethiek) en wat breng je als organisatie naar buiten? Hoe en waar begin je met de in- en uitvoer van waarden? Hoe zijn die zichtbaar, waar en wanneer?

Ook vind je in dit boek een toetsing hoe je organisatie omgaat met complexiteit. Denk daarbij aan je ambitie om een bredere maatschappelijke positie in te nemen in plaats van een puur economische binnen een snel veranderende maatschappelijke context. En ook hoe je meer een hartszaakhouding kunt ontplooien door omgevingsbewuster te werken. Je bedrijfsomgeving is een veeleisende raadgever, of dat nu je zakenpartners zijn, je lokale omgeving, je afzetmarkten of de maatschappij. Dan kun je maar beter zicht hebben op je eigen houding om te weten wat jouw positie daarbinnen is, en hoe je dat kunt laten zien.

Specificaties

ISBN13:9789462157484
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:200
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:28-2-2022

Over Marilijn Boumeester

Marilijn Boumeester is strateeg en coach. Ze studeerde Nederlands in Amsterdam en volgde postacademisch onderwijs aan Harvard. Ze woonde enige tijd in São Paulo, Brazilië. Na enkele jaren bij Boer & Croon te hebben gewerkt, stapte zij over naar NRC Handelsblad en werkte daar als uitgever en innovatiemanager. Inmiddels is zij ruim acht jaar zelfstandig strateeg met een focus op het gebied van (merk)positionering en verandering. Zakelijk inzicht en creativiteit zijn hier in voortdurende dialoog. Ze heeft een coachingspraktijk in Amsterdam.

Andere boeken door Marilijn Boumeester

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van hoofdkantoor naar hartszaak