Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Winstgevende Plannen

In 7 stappen een financieel succesvol bedrijf

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551848
1
Voormalig Nr. 1Totaal 28 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 2129Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

Ondernemerschap draagt de belofte van vrijheid in zich. Vrijheid om je eigen tijd in te delen, je eigen klanten te kiezen en je eigen geld te verdienen. Maar die vrijheid blijkt voor veel ondernemers onbereikbaar. Ze moeten te hard werken voor te weinig geld en winst is meestal niet iets wat gepland wordt. Ondernemers richten zich op dat waar ze goed in zijn en hopen dat de winst vanzelf volgt. Maar dat is zelden het geval, met stress, echtelijke ruzies en slapeloze nachten tot gevolg.
Hoe zou het zijn als winst iets is waar je invloed op hebt en wat je kunt managen? Zodat je wel die vrijheid ervaart waarnaar je verlangt en je de impact kunt maken die je voor ogen had?
Bestsellerauteur Femke Hogema toont je hoe je met haar bewezen methode in 7 stappen je plannen winstgevend kunt realiseren.

• Je berekent vooraf of je wel genoeg kunt verdienen met je idee of droom;
• Je ontdekt welke moneymindset je hebt en hoe je die voor je kunt laten werken;
• Je ontdekt hoe je financieel succes creëert, zonder concessies te doen aan je missie;
• Je maakt je eigen winstgevende plan, marketing- en salesplan en actieplan;
• Met persoonlijke casussen van Femke, voorbeelden van klanten en praktische stappen die je meteen kunt toepassen.

Inhoudsopgave
1 Creëer de juiste moneymindset
2 Werk vanuit je drive
3 Los het echte probleem van je ideale klant op
4 Verdienmodellen
5 Maak je winstgevende plan
6 Het marketing- en salesplan
7 Kom in actie

Femke Hogema is ondernemer, spreker en auteur van meerdere bestsellers. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen.

‘Niemand heeft meer bijgedragen aan
de winstgevendheid en de financiële gezondheid van mijn bedrijf dan Femke Hogema. Dit is haar nieuwe boek, dat ondernemers weer een stap verder helpt – good stuff, lezen dus!’
Aartjan van Erkel, auteur van de bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet

‘Femke is regelmatig mijn specialist in
“Ask me anything” op BNR. You learn
from the best.’
Jörgen Raymann, ondernemer, presentator, acteur, cabaretier

Specificaties

ISBN13:9789462551848
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2019
ISSN:

Expertrecensies (2)

Winstgevende plannen - 'Mijn rode redding'
Dymph Neeteson | 6 december 2019
In 7 stappen, beschreven in 7 hoofdstukken, een financieel succesvol bedrijf. Dit is wat Femke Hogema's Winstgevende plannen belooft. Dat ze heel goed weet hoe ze haar spullenboel aan de man moet brengen, mag duidelijk zijn. Haar boek begint met maar liefst 24 juichende reviews van onder andere bekende collega-businesscoaches. Dat belooft wat.
Lees verder
Winstgevende plannen - 'Een nuttige investering!'
Sippy van Akker | 29 november 2019
Met veel plezier las ik het boek Winstgevende plannen - In 7 stappen een financieel succesvol bedrijf van Femke Hogema in no time uit. Het is een leesbaar en toegankelijk boek voor ondernemers.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
25 stemmen
24
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

interview
Femke Hogema: ‘Ik zie levens beter worden door mijn gedachtegoed’
Bas Hakker 4 december 2019 Met Winstgevende plannen wil Femke Hogema ondernemers inspireren om proactief aan de slag te gaan om hun doelen te realiseren. Dat betekent: goede plannen maken, aandacht hebben voor de financiën en daadwerkelijk actie nemen. Het boek past trouwens helemaal in haar eigen ontwikkeling en daarover vertelt ze in dit interview meer.
preview
Winstgevende plannen - In 7 stappen een financieel succesvol bedrijf
Femke Hogema 12 november 2019 Bestsellerauteur Femke Hogema toont je in Winstgevende plannen hoe je met haar bewezen methode in 7 stappen je plannen winstgevend kunt realiseren. Een preview.

Over Femke Hogema

Femke Hogema legt de verbinding tussen mensen en financiën. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf, Healthy Finance, als trainer, coach en interim-controller. Haar jarenlange ervaring als financial controller, gecombineerd met haar achtergrond als coach en trainer, maakt dat ze als geen ander de menselijke en de inhoudelijke kant van ondernemerschap met elkaar kan verbinden. Ze ervaart bijna dagelijks wat het effect is als financiële experts onvoldoende helder zijn in hun communicatie. Of als vakprofessionals geen idee hebben wat financiën voor hun afdeling of onderneming betekent. Deze kloof tussen mensen en financiën was de aanleiding om Healthy Finance op te richten. Healthy Finance staat voor gezonde financiën. Voor transparantie, toegankelijkheid en toepasbaarheid, ook voor zzp'ers. Kijk voor meer informatie over Healthy Finance op www.healthyfinance.nl en voor Financiën voor zzp'ers op www.financienvoorzzpers.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor financiële trainingen voor ondernemers.

Andere boeken door Femke Hogema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Winstgevende Plannen