Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

JA zeggen, JA doen

Organisatieverandering van binnenuit

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551893
Voormalig top 100Totaal 14 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Verandering is constant aanwezig. Dat merk je op de werkvloer en in je persoonlijke leven. Maar waarom is er dan zo veel weerstand tegen, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE? En nog interessanter: wat kun je daaraan doen, als leidinggevende?

Van JA zeggen naar JA doen
Dit boek reikt je op luchtige wijze aan hoe je naar JA zeggen JA doen komt. Wij zoeken de oplossing niet in systemen en structuren. Wij zoeken die in de mensen. Uitgangspunt hierbij is dat het essentieel is om eerst zelf in de spiegel te kijken, om jezelf en een ander in beweging te kunnen brengen. Kom los van het voldoen aan verwachtingen, ontdek hoe je mensen aansteekt en voorkom dat het vuurtje dooft. Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen, als het ze iets brengt én als ze er iets aan kunnen bijdragen. Want ieder mens wil van toegevoegde waarde zijn!

Organisatieverandering van binnenuit
Onmogelijk? Met dit boek en de bijbehorende Van hokjes naar puzzelstukjesgespreksmethodiek ontdek je hoe dit op een speelse manier wél kan. Met een aantal kleine stappen creëer je beweging van binnenuit in je team. Iedereen zet zich optimaal in, met als gevolg betere resultaten – voor je organisatie én voor je klanten. Het verzuim gaat omlaag, de medewerkerstevredenheid omhoog, het teamgevoel wordt sterker en de organisatie wordt steeds leuker om voor te werken.

Specificaties

ISBN13:9789462551893
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2019
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Ja zeggen - Ja doen
Peter de Roode | 30 januari 2019
In dit boek beschrijven de auteurs hun methodiek om de zachte kant van veranderingen te beschrijven. Helaas is het echter geen methodiek geworden maar een aaneenschakeling van common sense en eigen praktijkervaringen van de auteurs.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
16 stemmen
11
1
1
2
1

Interviews en artikelen (1)

preview
Ja zeggen Ja doen - Organisatieverandering van binnenuit
Judith Webber 7 januari 2019 Verandering is een constante in ons leven en in ons werk. Judith Webber en Hilko de Boer vroegen zich af waarom mensen vaak JA zeggen en NEE doen.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        JA zeggen, JA doen