Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Innoveer jezelf

In 6 stappen innovatief in je werk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789462960558
Direct te downloaden

Samenvatting

De wereld verandert als een dolle. Als jij en je bedrijf niet mee veranderen, vallen jullie beiden om. Niets doen is dus geen optie. Innoveren is het antwoord: nieuwe producten en diensten ontwikkelen, aansluiting vinden én houden bij de behoefte van je klanten. Maar, waar moet je dan beginnen? Hoe wordt je innovatief? Ben je wel creatief genoeg? En hoe krijg je jouw collega’s mee?

Met 'Innoveer Jezelf' biedt Gijs van Wulfen een praktisch 6-stappenplan om jezelf en je werk te innoveren. Innoveren? Creatief worden? Het is eenvoudiger dan je denkt. Gijs geeft concreet aan HOE je dat doet. Want pas als innovatiekansen en ideeën zijn omgezet in nieuwe werkwijzen, producten, - diensten of - businessmodellen, ben je zelf en in jouw werk echt innovatief bezig. Met dit boek zorg je gegarandeerd voor harde innovatieresultaten.

- Van de innovatie-expert en internationaal bestseller auteur van 'De Innovatie Expeditie' en 'Het Innovatie Doolhof'.
- Geschikt voor iedereen, dus niet alleen voor zogenaamde creatievelingen en innovators.
- Met herkenbare praktijkverhalen en twintig tools om jezelf direct te innoveren.

Specificaties

ISBN13:9789462960558
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:208
Uitgever:AnderZ
Druk:1
Verschijningsdatum:30-3-2017
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Expertrecensies (4)

Innoveer jezelf - 'Een mooie uitdaging ligt in het verschiet'
Peter Streefkerk | 13 november 2017
Wordt mijn werk straks overgenomen door een robot? Het zal niet direct dè vraag zijn die bij je opkomt als je wilt nadenken over de toekomst van je vak. Toch is de vraag zeker relevant nu begin augustus van dit jaar Facebook twee robots met elkaar liet onderhandelen.Lees verder
Innoveer jezelf - In 6 stappen innovatief in je werk
Martijn Anderson | 22 mei 2017
In zijn nieuwste boek vertelt  Gijs van Wulfen ons over nut en noodzaak van innovatie binnen je bedrijf. De achterkant van Innoveer jezelf belooft een praktisch 6-stappenplan om jezelf en je werk te innoveren. Een belofte die wordt waargemaakt.Lees verder
Innoveer jezelf - In 6 stappen innovatief in je werk
José Otte | 4 mei 2017
Jezelf innoveren is eenvoudiger dan je denkt en is geschikt voor iedereen, dus niet alleen voor zogenaamde creatievelingen en innovators! Dat belooft Gijs van Wulfen op de achterkant van zijn nieuwste boek Innoveer jezelf. Maar is dat wel zo? Het innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen werd op 21 april 2017 gekozen tot het Managementboek van het Jaar.Lees verder
Innoveer jezelf!
Ineke Smits | 25 april 2017
In de wereld van nu kun je als ondernemer en als organisatie niet stilstaan. Wil je de klant blijven bedienen zul je mee moeten met de ontwikkelingen, want vroeg of laat word je ingehaald door de concurrent, die wel die uitdaging aangaat. Innoveer jezelf maakt helder dat innoveren niet alleen gaat over het (in kleine stapjes) veranderen van processen, diensten of producten, maar om het groots aanpakken van nieuwe ideeën, doorzetten en lef tonen.Lees verder
Alle expertrecensies (4)

Lezersrecensies

4.8 van de 5
4 stemmen
3
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

column
Labyrint van mogelijkheden
Pierre Pieterse 23 mei 2017 Nog maar kort geleden was het ‘not done’ om het woord innovatie in een boektitel te gebruiken. Wel in een eventuele ondertitel, maar nooit in de titel. Waarom is mij nooit duidelijk geworden, maar uitgevers wisten in navolging van elkaar dat een boek met innovatie in de titel niks was, lees: niet werd verkocht.
interview
Gijs van Wulfen: ‘Succes in innovatie hangt voor 90 procent af van zachte factoren’
Hans van der Klis 25 april 2017 Met Het innovatiedoolhof schreef innovatie-expert Gijs van Wulfen het Managementboek van het Jaar 2017. Op de dag van de prijsuitreiking lag zijn volgende boek alweer in de winkel: Innoveer jezelf, over hoe je in zes stappen innovatief kunt worden in je werk. ‘Het is mijn ambitie van iedereen een betere innovator te maken’, zegt hij.
preview
Innoveer jezelf - In 6 stappen innovatief in je werk
Gijs van Wulfen 20 april 2017 Met Innoveer Jezelf biedt Gijs van Wulfen een praktisch 6-stappenplan om jezelf en je werk te innoveren. Want innoveren is eenvoudiger dan je denkt. Een preview.

Over Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij werkte als marketeer in de food-industrie en adviseerde bij Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties. In 2006 kwam zijn eerste boek ‘Nieuwe Producten en Diensten Bedenken’ uit. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode (FORTH innovation method). De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Zijn internationale bestseller ‘The innovation Expedition’ is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. Zijn meest recente boek is ‘Het Innovatiedoolhof’ waarin hij vier routes geeft om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. Dit boek is uitgeroepen tot 'Managementboek van het Jaar 2017'. Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft 300.000 volgers. Al vier jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij keynote spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten en AIRBUS in Frankrijk. Gijs inspireert mensen als workshopleider of als keynote spreker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen en workshops van Gijs zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.

Andere boeken door Gijs van Wulfen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Innovatie begint bij jezelf

1. De wereld verandert als een dolle
2. Wat is jouw innovatie-uitdaging?
3. Wat je moet weten over innovatie
4. In 6 stappen innovatief in je werk
5. Stap 1 – Pak het juiste moment
6. Stap 2 – Kies een stip op de horizon
7. Stap 3 – Sta open en denk in kansen
8. Stap 4 – Bedenk nieuwe ideeën
9. Stap 5 – Experimenteer en leer
10. Stap 6 – Schaal op en volhard
11. Zo krijg je de rest ook mee …

Toolbox: 20 tools om innovatief in je werk te zijn
Noten
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innoveer jezelf