Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dansen naar vrijheid

De essentie van moedig leiderschap

Paperback Nederlands 2021 9789464014631
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑11‑2021

Samenvatting

Voor André Pelgrims is het leven een dans naar vrijheid. Het is een zoektocht naar je volle en vrije zelf, naar authentiek en persoonlijk leiderschap.

Die dans vindt zijn eigen vorm te midden van alle verschillende familiale, vriendschappelijke, professionele en maatschappelijke groepen waartoe je bewust en onbewust behoort. Deze groepen en hun leiders kunnen je hierin vertrouwen geven, anderen dagen je meer uit of staan gewoon in de weg.

Hoe loopt jouw pad? Hoe evolueert jouw dans? Weet jij wie je in al je vrijheid bent en wat je daarin te doen staat? En wat betekent dit voor de groepen die jij vervoegt, begeleidt of leidt? Hoe helpt een groep jou in deze zoektocht en wat geef jij anderen in ruil?

In lyrische stijl gaat André Pelgrims, rasexpert in groepsdynamica, op zoek naar antwoorden op deze essentiële vragen. Door eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en de lezer een spiegel voor te houden, helpt hij iedereen die vanuit eigen kracht leiderschap wil ontwikkelen om het leven kwalitatief te doen evolueren, waardoor impliciet ook je persoonlijke draagvlak verruimt.

Specificaties

ISBN13:9789464014631
Trefwoorden:leiderschap, moed
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over André Pelgrims

André Pelgrims begeleidt leiders en teams wereldwijd om waarachtig leiderschap, authentieke samenwerking, creativiteit en innovatie te brengen.

Andere boeken door André Pelgrims

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dansen naar vrijheid