Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mindgym: Work-outs

120 nieuwe oefeningen voor meer focus, rust én energie

Paperback Nederlands 2018 9789492493538
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verkooppositie 2169Hoogste positie: 14
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Met zijn bestseller Mindgym: sportschool voor je geest (25.000 verkochte exemplaren) liet Wouter de Jong al zien dat je je mentale conditie net zo goed kunt trainen als je fysieke conditie. Nu komt hij met Mindgym: Work-outs, nóg praktischer, vol nieuwe inspiratie en oefeningen. Je kunt het zien als een aanvulling op het boek, maar je kunt er ook los van het vorige boek mee aan de slag.

Met iedere Mindgym-work-out verbeter je je mentale conditie. Je gaat aan de slag met (geïllustreerde) opdrachten en De Jong neemt je in 12 weken mee langs de belangrijkste technieken om je mindset te trainen. En ook fijn: de toegankelijke oefeningen zijn op verschillende niveaus (light, medium en intens) te volgen, afhankelijk van hoeveel tijd je wilt en kunt investeren. Zo train je gaandeweg je ‘aandachtsspier’, houd je positieve emoties langer vast en leer je hoe je met meer compassie naar je omgeving en jezelf kunt kijken. Mindgym: Work-outs geeft je de meest waardevolle work-out van je leven, want een gezonde geest is niet iets wat je hebt, het is iets wat je traint.

Specificaties

ISBN13:9789492493538
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Druk:1
Verschijningsdatum:27-12-2018
ISSN:

Lezersrecensies

4.9 van de 5
9 stemmen
8
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Andere boeken door Wouter de Jong

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Deel 1: Aandacht
Week 1 Aandacht: de basics
Week 2 Je lijf, je logboek
Week 3 Omgaan met gedachten en emoties
Week 4 Open aandacht

Deel 2: Compassiekracht
Week 5 Zelfcompassie: de basics
Week 6 Tem je innerlijke criticus
Week 7 Compassie voor gezonde relaties
Week 8 Compassie vol communiceren

Deel 3: Geluksvaardigheid
Week 9 Geluksvaardigheid: de basics
Week 10 Gelukkig met anderen
Week 11 De sweet spot van geluk
Week 12 Wilskracht

Tot slot
Woord van dank
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mindgym: Work-outs