Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wij zijn met velen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789044651454
Direct te downloaden

Samenvatting

Sigrid Kaag is misschien wel de meest besproken politicus van dit moment. De afgelopen jaren groeide ze van nieuwkomer in de politiek uit tot vicepremier en eerste vrouwelijke minister van Financiën. Vanaf het moment dat ze in 2017 haar entree maakte in de politiek spreekt ze zich uit.

Haar zorgen over het Nederland van nu, over de tegenstellingen tussen mensen en over de polarisatie in de samenleving voeden haar onvermoeibare strijd voor verzoening, voor een land waarin iedereen mee kan doen en mensen respectvol met elkaar samenleven. Sigrid Kaag neemt geen blad voor de mond.

Waar zij spreekt – in volle zalen, op televisie, online – weet zij mensen te overtuigen. Maar er is ook een keerzijde. Ze wordt dagelijks geconfronteerd met de donkerste kanten van onze samenleving: bedreigingen, online én in haar persoonlijke leven. In Wij zijn met velen maken we aan de hand van haar vele lezingen, toespraken en zelfs preken kennis met Sigrid Kaag.

Wie is zij? Wat drijft haar? En waar wil zij met Nederland naartoe? Wij zijn met velen geeft je een boeiend inkijkje in de denkwereld van een van de meest inspirerende politici van onze tijd.

Specificaties

ISBN13:9789044651454
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:157
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Sigrid Kaag

Sigrid Kaag is misschien wel de meest besproken politicus van dit moment. De afgelopen jaren groeide ze van nieuwkomer in de politiek uit tot vicepremier en eerste vrouwelijke minister van Financiën.

Andere boeken door Sigrid Kaag

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wij zijn met velen