Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Conflicten, hoe ga je ermee om?

(PDF-download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789058718907
Direct te downloaden

Samenvatting

- Conflicten kosten geld, maken ziek, belemmeren groei.
- Conflicten oplossen maakt de weg weer vrij.

Hoe snel kan een conflict ontstaan op het werk: snel te blussen vlammetjes, woekerende veenbranden en uitslaand vuur. In organisaties komen conflicten op elk niveau voor, van werkvloer tot en met het niveau van de raad van bestuur. Conflicten zijn altijd duur: ze kosten bakken tijd, geld en energie. Tien tot twintig procent van het verzuim is het gevolg van een arbeidsconflict. Conflicten staan groei en innovatie in de weg. De schade kan enorm zijn. Alle reden dus om heel veel aandacht te geven aan conflicten en dan met name aan: hoe herken ik ze en hoe los ik ze op?

'Conflicten, hoe ga je ermee om?' laat zien hoe conflicten werken en welke positieve invloed u er zelf op kunt hebben. Doel van dit boekje is om mensen (en hun omgeving) conflictvaardiger te maken. Zodat ze hun tijd en energie kunnen steken in de dingen die wel wat opleveren.

Specificaties

ISBN13:9789058718907
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:60
Druk:1
Verschijningsdatum:18-9-2012
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Conflicten, hoe ga je ermee om?
Amber Zwartbol | 2 januari 2013
Fan van de praktijkgerichte benadering van het Feedbackspel en Kleintje Feedback van Annemieke Nijman? Grote kans dat je haar laatste twee boeken ook interessant vindt. Met 'Conflicten, hoe ga je ermee om?' en Luisteren, dat is toch niet zo moeilijk? levert Nijman weer twee heerlijk praktische boekjes af.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

opinie
De top 3 van Annemieke Nijman
Nienke van Oeveren 27 september 2013 Drs. Annemieke Nijman (1969) van Op het Balkon is een ervaren gedragscoach en bemiddelaar/mediator. Zij begeleidt individuen en teams en is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten. Daarnaast schrijft zij voor online magazine Twistit. Haar interesse blijkt ook uit haar top 3 van boeken.
opinie
De top 3 van Annemieke Nijman
Nienke van Oeveren 26 juli 2013 Drs. Annemieke Nijman (1969) van Op het Balkon is een ervaren gedragscoach en bemiddelaar/mediator. Zij begeleidt individuen en teams en is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten. Daarnaast schrijft zij voor online magazine Twistit. Zij leest vooral over gedrag in en tussen mensen.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Conflicten, hoe ga je ermee om?