Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het labyrint van de ziel

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789082326345
Direct te downloaden

Samenvatting

Een magische reis naar persoonlijke groei

Als Jason Leonard op een verlaten strand ontwaakt slaat de paniek bij hem toe. Is hij alles kwijtgeraakt, zal hij zijn geliefden ooit nog zien? Hij beseft dan niet dat hem een magische reis te wachten staat. In zijn zoektocht naar redding betreedt hij de vreemde en betoverende wereld van een labyrint, waar hij zijn leven en de wereld waarin hij leeft beter leert begrijpen.

Dankzij bezielende ontmoetingen met mythische wezens en personages als levensgenieter Dio, jongleur des levens Hermes, poortwachtster Holda en natuurmens Wolf leert hij voortdurende persoonlijke ontwikkeling als sleutel voor een gelukkig en vervuld leven te omarmen.

'Het labyrint van de ziel' is een mythische vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden.

Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn werk als coach en adviseur dagelijks geconfronteerd met complexe levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt.

Specificaties

ISBN13:9789082326345
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:173
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2021
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Gyuri Vergouw

Gyuri Vergouw is econoom, organisatieadviseur en toezichthouder. Hij is actief als managementconsultant en is een veelgevraagd spreker over managementvraagstukken in binnen- en buitenland. Vergouw heeft vele artikelen over management en het adviesvak gepubliceerd en is sinds 1997 als hoofdredacteur verbonden aan ManagementSite.nl.

Andere boeken door Gyuri Vergouw

Inhoudsopgave

Voorwoord

I Gestrand
II Poortwachtster
III Jongleur
IV Wolf
V Tabula Rasa
VI Orakel
VII Boetekleed
VIII Levenskunstenaar
IX Terugkeer
X Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het labyrint van de ziel