Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Briljant samenwerken

Groeidiamant voor mens en organisatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789491442643
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Als u alle facetten van samenwerken perfect op elkaar afstemt, bereikt u verbluffende resultaten. Maar om welke facetten gaat het dan precies en hoe zorg je voor een perfecte afstemming? Het creëren van succesvolle samenwerking is een intensief proces waarbij je als het ware een ruwe steen transformeert in een waardevolle diamant. Deze metafoor is de rode draad in deze boeiende managementroman.

Geen saaie managementtheorieën maar een verhaal dat lekker vlot wegleest. Een verhaal met een boodschap, dat wel. En uiteraard veel praktische handvatten en inzichten om de principes van briljant samenwerken snel en eenvoudig in uw organisatie toe te passen. Als Kathy, de hoofdpersoon in dit unieke verhaal, op een dag onverwacht de leiding over het familiebedrijf moet overnemen, ontdekt ze dat het niet goed gaat met het bedrijf. Maar dan laat de sympathieke en ervaren diamantslijper Alouis haar het geheim van briljant samenwerken zien.

Stapsgewijs leert ze alle facetten van samenwerken binnen en buiten de organisatie in de juiste vorm te slijpen tot een briljant resultaat. Samen met Kathy ontdekt u in dit boek de geheimen van briljant samenwerken.

Specificaties

ISBN13:9789491442643
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:63
Druk:1
Verschijningsdatum:3-9-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Briljant samenwerken
Peter Streefkerk | 3 maart 2015
Goed kunnen samenwerken is essentieel voor de relatie tussen een inkoper en zijn of haar klanten. Het lijkt zo gemakkelijk en vanzelfsprekend, dat samenwerken. Toch valt het in de praktijk soms vies tegen. Waaraan ligt dat nu? Is het de klant met zijn onmogelijke eisen en wensen? Of zijn het toch de inkopers zelf die zich onvoldoende kunnen inleven in de positie van hun klanten? Met ‘Briljant samenwerken’ reiken Frank-Jan van Deijck en Harry Vos je een model aan om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
32 stemmen
27
3
0
1
1

Over Frank-Jan van Deijck

Frank-Jan van Deijck (1960), een ervaren pionier op het gebied van continue verbetering en groei. Vanuit een holistische visie coacht, begeleidt en adviseert hij mensen en organisaties. Rode draad in zijn werk is het verbinden van mensen met zichzelf, met elkaar en met de organisatie. Vormgeven aan de essentie, met als doel groei en ontwikkeling naar briljant resultaat. Hij werkt vanuit zijn bureau Van Deijck Awakening.

Andere boeken door Frank-Jan van Deijck

Over Harry Vos

Harry Vos (1957) heeft meer dan 30 jaar ervaring als manager, trainer, coach en bewustmaker. Hij stimuleert mensen en organisaties om hun unieke potentieel te ontwikkelen. Zijn kracht ligt in het herkennen en bewustmaken van de verborgen dynamiek in communicatie- en gedragspatronen. Samen met zijn partner werkt hij vanuit hun praktijk Avila coaching.

Andere boeken door Harry Vos

Inhoudsopgave

Inleiding

-Kathy
-De essentie zien
-Twijfel
-Inzicht
-Over de drempel
-Klieven
-Aan de slag
-Zagen
-Confrontatie
-De ruwe vorm
-De informatiebijeenkomst
-Breed vormgeven
-Nieuwe mogelijkheden
-Van breed naar smal slijpen
-Communicatie
-Facetten
-Het Briljant-team
-Transparantie
-Vernieuwing
-Briljant
-Hernieuwde samenwerking
-Sieraad
-Een feestmaal
-Epiloog
-Tijd en ruimte
-Van inzicht naar resultaat

Dankwoord
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Briljant samenwerken