Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Business Models for Teams

See How Your Organization Really Works and How Each Person Fits In

Paperback Engels 2017 9780735213357
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Are you frustrated by…

• Explaining and re-explaining what people on your team should do?
• Solving problems that others should be able to solve for themselves?
• Supervising and micromanaging, rather than strategizing and leading?

Business Models for Teams will help you overcome these problems. It applies the same simple visual tools that made Business Model Generation and Business Model You so popular and successful around the world. In fact, this book may be the last teamwork toolkit you will ever need!

Most leaders over-rely on verbal and written communications. But that approach is outmoded in today’s systems-driven world. Instead, the Business Model Canvas visually depicts how your team really works and how each person fits into the overall mission. It enables people to recognize what needs doing at any given moment—without being asked.

Specificaties

ISBN13:9780735213357
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Portfolio
Druk:1
Verschijningsdatum:30-9-2017
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Business Models for Teams - Brug tussen Business Model Generatie en Business Model You
Sandra Kok | 5 oktober 2017
Business Models voor Teams is een boek dat een brug slaat tussen Business Model Generatie en Business Model You. Een brug die ikzelf (wellicht herkennen andere consultants en gebruikers dit) al creëerde op basis van de genoemde bestaande boeken. Nu alleen verder uitgewerkt en voorzien van handige tools.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Tim Clark

Tim is een NEXT-gecertificeerde ondernemerschapstrainer, opleider en auteur. Hij leidt de mondiale persoonlijk-businessmodelbeweging op businessmodelyou.com. Nadat hij zijn zes jaar oude start-up in een multi-million-dollartransactie had verkocht aan een bedrijf genoteerd aan NASDAQ, voltooide hij zijn promotieonderzoek naar international businessmodel portability en schreef en redigeerde vijf boeken over ondernemerschap, businessmodellen en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de internationale bestsellers Business Model You en Business Model Generatie, waarvan samen meer dan een miljoen exemplaren in dertig talen zijn verkocht. Eerder was Tim consultant en onderzoeker voor cliënten als amazon.com, Bertelsmann Financial Services, Intel en PeopleSoft. Zes jaar lang schreef hij het maandelijkse Japan Entrepreneur Report en Japan Internet Report-nieuwsbrieven, en hij schreef de allereerste breed gepubliceerde Engelstalige onderzoeksrapporten over het web en de internetondersteunde mobiele telefoniesector in Japan. Hij is afgestudeerd aan Stanford University, heeft een masters en doctorsgraad in business administration en hij werkte als professor aan de University of Tsukuba en als Senior Fellow voor het in Tokio gevestigde venture-capitalbedrijf Sunbridge.

Andere boeken door Tim Clark

Over Bruce Hazen

Bruce is carrière- en managementconsultant en begeleidt al ruim 18 jaar leiders en hun volgers naar een persoonlijke beantwoording op maat van De Drie Carrièrevragen. Als spreker, trainer en consultant heeft hij een duidelijke missie: minder werkpleklijden, een grotere carrièretevredenheid, cliënten een grotere theorie van het spel geven, en hen behoeden voor een carrière van ‘baan-na-baan’ vinden. Hij behaalde een bachelor en masterstitel in Industrial and Labor Relations en Klinische Psychologie aan respectievelijk Cornell University en San Jose State University, en werkte 25 jaar in zowel humanresource- als lijnmanagementfuncties in de sectoren technologie, gezondheidszorg en professionele dienstverlening. Bruce is President van Three Questions Consulting en auteur van Answering The Three Career Questions: Your Lifetime Career Management System. Hij was coauteur van het hoofdstuk over carrière coaching in The Complete Handbook of Coaching en droeg als coauteur bij aan Business Model You.

Andere boeken door Bruce Hazen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Business Models for Teams