Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Traag versnellen

Reflectief en krachtig veranderen in het NU

Gebonden Nederlands 2020 9789024434879
Verkooppositie 464
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑11‑2020

Samenvatting

Bij veranderprocessen is er een fundamentele spanning: met ons hoofd zijn we in de toekomst, maar met ons gedrag zijn we in het verleden. Hollend naar de toekomst repeteren we onbewust routines uit het verleden. Zo ontstaat een kloof tussen wat we nastreven en waartoe we echt in staat zijn. Door onbesuisd te gaan hollen, produceren we onbedoelde traagheid. Op de automatische piloot zien we niet wat we doen. We moeten wakker zijn.

In 'Traag versnellen' laat Arend Ardon de waarde zien van bewuste vertraging. Om te luisteren naar wat ons echt aan het hart gaat en zo energie vrij te maken voor onstuitbare beweging. Om stil te staan bij de routines die ons steevast afl eiden van wat we echt willen. En om een omgeving te creëren die ons helpt ons verlangen echt in praktijk te brengen.

Met concrete handvatten en inspirerende praktijkvoorbeelden laat Arend zien hoe je dit aanpakt. Dit boek is voor iedereen die vanuit persoonlijk leiderschap lerend en reflecterend wil bijdragen aan krachtige positieve beweging. Wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.

Bezoektip: Op 23 november 2020 spreekt Arend Ardon op het middagseminar Traag versnellen.

Specificaties

ISBN13:9789024434879
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2020
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Over Arend Ardon

Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij doceert aan diverse business schools. In 2009 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij is een veelgevraagd spreker. Van zijn boek 'Doorbreek de cirkel!' werden inmiddels 30.000 exemplaren verkocht. Onlangs werd het boek in het Engels uitgegeven (Break the Cycle!). Ook zijn meest recente boek 'Ontketen vernieuwing!' is een bestseller. Arend ontwikkelde met Elephant Road zijn online course over Veranderen en Vernieuwen, speciaal voor de smartphone en tablet. Met veel video, interactieve tests en een bibliotheek met verdiepingsmateriaal.

Andere boeken door Arend Ardon

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Traag versnellen