Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
VOORDEEL - 15% korting

Gelijkspel wint

De kracht van diversiteit en inclusief leiderschap

Paperback Nederlands 2021 9789024436194
Verkooppositie 249 dagen in de top 100
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑03‑2021
23,50
20,-
VOORDEEL - 15% korting

Samenvatting

De organisatie van de toekomst vraagt om inclusief leiderschap. Hiervoor moeten zowel vrouwen als mannen, hun feminiene competenties ontwikkelen, zoals empathie en het vermogen om samen te werken en te verbinden. Vrouwen, als onderdeel van diverse teams, versnellen dit proces. Het is tijd om ‘vrouwelijk’ leiderschap te omarmen en met meer vrouwen deel te laten uitmaken van diverse teams. Niet omdat het moet (het vrouwenquotum), maar omdat we het heel graag willen omdat we weten dat we daar allemaal beter van worden. De toekomst is nu.

Vrouwelijk leiderschap is een van de meest besproken en actuele onderwerpen in de media. Dit boek voegt het woord bij de daad. Het schetst de organisatie van de toekomst en hoe diversiteit en inclusie daar een rol in spelen. Het verbindt strategie aan cultuur en organisatie. En het neemt stelling, biedt een visie en vertaalt deze naar praktische handvatten waarmee organisaties zelf stappen kunnen zetten.

Het boek is doorspekt van inspirerende en openhartige interviews met meer dan 50 topmanagers en experts, die het verhaal overtuigend illustreren.

Specificaties

ISBN13:9789024436194
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Leonie van Mierlo

Leonie van Mierlo is Innovatie Strateeg, Business Coach en Spreker.

Andere boeken door Leonie van Mierlo

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gelijkspel wint