Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Reputatiemanagement voor commissarissen en toezichthouders

Lessen voor het bouwen en beschermen van je persoonlijke reputatie

Paperback Nederlands 2024 9789024466160
Verkooppositie 2519Hoogste positie: 2519
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑10‑2024
34,50

Samenvatting

• Een maatwerkboek voor de commissaris en toezichthouder
• Met 8 basislessen voor het bouwen en beschermen van je reputatie
• Hulp bij het opereren in een omgeving die steeds meer persoonlijke druk geeft

Iedere commissaris of toezichthouder heeft te maken met de eigen reputatie en die van de raad van commissarissen en de organisatie waarop hij toezicht houdt. Het belang van reputatiemanagement is dan ook groot, voor de organisatie, voor de raad waar je in zit en voor jezelf. Het huidige socialmediatijdperk heeft ervoor gezorgd dat de wereld steeds transparanter wordt en er steeds minder verborgen blijft. Je reputatie is daarmee kwetsbaarder dan ooit. Er is maar één gerichte negatieve tweet nodig om deze te beschadigen of kwijt te raken.

In 'Reputatiemanagement voor commissarissen en toezichthouders' leer je de 8 basislessen waarmee je je reputatie opbouwt en beschermt, zoals consistent en transparant handelen, het juiste doen als niemand kijkt en opstaan als het spannend wordt.

De auteur baseert de lessen in dit boek op ruim 30 jaar advieservaring op het gebied van reputatiemanagement en crisisadvisering van organisaties, bestuurders en commissarissen.
Een essentieel boek voor bestaande en aankomende commissarissen en toezichthouders.

Specificaties

ISBN13:9789024466160
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:9-10-2024
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Over Frank Peters

Frank Peters is oprichter en mede-eigenaar van VIRTUS Communications (2014). Daarvoor gaf hij bijna 19 jaar leiding aan de Nederlandse vestiging van het internationale PR-netwerk Porter Novelli. Hij zit ruim 30 jaar in het communicatievak en zijn specialismen zijn reputatiemanagement, issuemanagement en crisiscommunicatie. Vanuit zijn bureau VIRTUS Communications geeft Frank strategisch advies aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven, non-profit en de overheid. Daarnaast adviseert hij individuele bestuurders en family offices. Frank is onder meer lid van de raad van advies van SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie) van de Universiteit van Amsterdam en voormalig bestuurslid van SIRE (Stichting Ideële Reclame) en de Beroepsvereniging voor Communicatie (Logeion). Frank doceert op zijn vakgebied aan een aantal universiteiten en business schools in binnen- en buitenland. Eerder verschenen van hem de boeken Reputatie onder druk, What are they saying about you?, Mediatraining voor iedereen, Crisiscommunicatie voor iedereen, Reputatiemanagement voor iedereen, Spanning rond de boardroom samen met Eric Heres, Het Juiste Doen als Niemand Kijkt en Van Winst naar Waarde.

Andere boeken door Frank Peters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reputatiemanagement voor commissarissen en toezichthouders