Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Reflecteren voor toezichthouders

Praktische handreiking voor een goed gesprek

Paperback Nederlands 2021 9789024439065
Verkooppositie 790
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑02‑2021
29,50

Samenvatting

Toezichthouden is een vak. Kwalitatief goed toezicht vraagt om kennis, ervaring, opleiding en training en vooral ook om rolbewustzijn en zelfreflectie. We begrijpen bovendien steeds beter dat de kwaliteit van het toezicht mede afhankelijk is van de kwaliteit van het discours en de interactie binnen de top van organisaties.

Dit boek levert een belangrijke bijdrage aan het debat over de kwaliteit van de reflectie en communicatie binnen teams van bestuurders en toezichthouders (RvC’s en RvT’s). Het geeft inzicht in de dynamiek binnen deze teams maar bevat talloze werkvormen en andere praktische handvatten om de (zelf)reflectie beter te organiseren.

Dit boek kan, ook in het kader van trainingen, gebruikt worden bij zelfreflectie en zelfevaluatie.

Specificaties

ISBN13:9789024439065
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2021
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Over Yvonne Burger

Prof. dr. Yvonne D. Burger werkt sinds 1988 in verschillende rollen aan de thema’s besturen, organiseren, veranderen en leren: als organisatieadviseur, executive (team) coach, manager, onderzoeker, docent en auteur. Ze werkte voorheen bij de Universiteit van Amsterdam en bij verschillende adviesbureaus. Sinds 2007 is zij deeltijd hoogleraar aan de Vrije Universiteit en directeur van het center for executive coaching van de VU. Als adviseur en executive coach werkt zij daarnaast vanuit haar eigen praktijk in de top van de publieke sector. Yvonne publiceert regelmatig in boeken en tijdschriften. Haar meest recente boek is 'Spiegel aan de top', over de praktijk van Executive coaching. Ze is medeauteur van het boek 'Veranderen van Maatschappelijke organisaties'.

Andere boeken door Yvonne Burger

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reflecteren voor toezichthouders