Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Management - met MyLab

Paperback Nederlands 2025 9789043042727
Verkooppositie 4775Hoogste positie: 4775
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑04‑2025
77,50

Samenvatting

Wat doet een manager precies? Waar komt management eigenlijk vandaan? Op deze vragen en meer vind je in 'Management' het antwoord. Managers zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een organisatie, maar de functie is continu in beweging. De hedendaagse uitgangspunten zijn in dit boek ondergebracht in een cyclus van flexibiliseren, investeren in daadkracht, daadkrachtig handelen en beheersen. Met behulp van deze managementcyclus leer je wat het betekent om manager te zijn.

Management is een dynamische discipline. Deze 14e editie van Management is dan ook zorgvuldig bewerkt en geüpdatet, zodat je een helder beeld krijgt van wat ervoor nodig is om een succesvolle manager te worden. Dit boek omvat meer dan alleen een bespreking van diverse managementtheorieën en -concepten. In dit boek worden verhelderende voorbeelden gegeven en komen ook echte managers, jong en oud, aan het woord. Door de vele praktijkvoorbeelden, opdrachten en oefeningen kun je alle theorie meteen leren toepassen.

Management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Elk hoofdstuk begint met een overzicht van de leerdoelen, die vervolgens weer terugkomen in de testvragen aan het eind van elke paragraaf en tot slot in de samenvatting. Hierdoor is het altijd helder wat je moet weten en waar je die informatie kunt vinden. Daarnaast bevat elk hoofdstuk verschillende soorten kaderteksten waarin het hoofdstukthema wordt vertaald naar de Nederlandse en Vlaamse praktijk, waarin concrete tips en adviezen worden gegeven of waarin onderwerpen worden geplaatst in een toekomstperspectief.

Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, docent technische bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen en organisatie adviseur, en Jasper de Vries, docent mediapsychologie en onderzoeker aan Hogeschool Saxion en zelfstandig tekstschrijver.

Het boek wordt geleverd met een toegangscode voor MyLab: een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten.

Je vindt hier onder andere:
• Het volledige boek in digitale vorm (eText)
• Een begrippentrainer
• Meerkeuzevragen
• Verdiepend materiaal
• Animaties
• Een zelfevaluatietest
• Alle figuren en tabellen uit het boek

Specificaties

ISBN13:9789043042727
Trefwoorden:management
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:15
Verschijningsdatum:1-4-2025
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Stephen Robbins

Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University. Zijn onderzoek spitst zich toe op de thema's conflict en macht binnen organisaties en op de ontwikkelingen van effectieve interpersoonlijke vaardigheden.

Andere boeken door Stephen Robbins

Over Keimpe de Vries

Keimpe de Vries (1959) is als organisatieadviseur en trainer/coach van managers werkzaam bij HanzeConnect, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast is hij als zelfstandig begeleider van creativiteits- en veranderprocessen verbonen aan Adfo Movere te Groningen. In zijn werkzaamheden probeert hij de basisfilosofie van de organisatie te verbinden met haar visie, ambitie, strategie en activiteiten. Door consequent deze verbinding te leggen kunnen organisaties hun activiteiten echt verbinden met hun uitgangspunten. Ze worden daardoor geloofwaardiger voor hun klanten en medewerkers.

Andere boeken door Keimpe de Vries

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Management - met MyLab