Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De nieuwe economie

Hoe gaat de technologie de wereld veranderen en wat betekent dit voor jou?

Paperback Nederlands 2018 9789045212272
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Tim O'Reilly is het geweten van Silicon Valley. Als vooraanstaand denker uit dit centrum van innovatie legt hij uit hoe nieuwe technologieën onze wereld gaan veranderen.

Wat hebben zelfrijdende auto's, on demand-dienstverlening, kunstmatige intelligentie en inkomensongelijkheid met elkaar gemeen? Het zijn signalen dat we halsoverkop afstormen op een wereld die door technologie wordt bepaald, op manieren die we niet begrijpen en waarvoor we alle reden hebben bang te zijn.

Maar weinigen hebben zo'n vooruitziende blik voor nieuwe technologieën al Tim O'Reilly. In 'De nieuwe economie' onderzoekt hij de dringende vraag hoe wij de technologieën die we creëren de baas kunnen blijven, voordat zij ons de baas worden. Welke keuzes moeten nú gemaakt worden om in de toekomst een wereld te krijgen waarin we willen leven?

Specificaties

ISBN13:9789045212272
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:512
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2018
Hoofdrubriek:Economie

Expertrecensies (1)

De nieuwe economie - 'Precies het boek dat we in deze periode nodig hebben'
Dave van Ooijen | 4 september 2018
Wat hebben kunstmatige intelligentie, robots, zelfrijdende auto's, diensten-op-afroep, de toenemende inkomensongelijkheid en populisme met elkaar gemeen? Volgens Tim O'Reilly, al sinds de jaren negentig een invloedrijk adviseur en uitgever van boeken over technologische innovaties, vertellen ze dat we in een transformatiefase zitten.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Harvest - Januari 2018
Jeroen Ansink 22 januari 2018 Wat leest Amerika en wat waait waarschijnlijk over naar Nederland? 'Onze man in de VS' Jeroen Ansink doet maandelijks een rondje boekwinkels in New York.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Tim O'Reilly

Tim O'Reilly is een vooraanstaand denker in Silicon Valley en oprichter en CEO van O'Reilly Media, dat onder andere via online learning, publicaties en conferenties de wereld probeert te veranderen door kennis van innovaties te signaleren, te verspreiden en te verruimen. Hij stond aan de wieg van allerlei innovaties in de computerindustrie, het internet en big data.

Andere boeken door Tim O'Reilly

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De nieuwe economie