Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De notenkraker

Oplossingen voor 40 herkenbare veranderdilemma's

Paperback Nederlands 2021 9789047013532
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑06‑2021
22,99

Samenvatting

Goed in staat zijn veranderingen door te voeren is een belangrijke verantwoordelijkheid van iedere leider. Een verantwoordelijkheid die in de dagelijkse praktijk vraagt om het kraken van lastige dilemma’s. De bestaande veranderliteratuur geeft prachtige vergezichten over welke stappen je zou moeten zetten in een verandertraject, maar biedt onvoldoende houvast om de dilemma’s die je gaandeweg tegenkomt op te lossen.

Want hoe krijg je een kostenbesparingsoperatie echt aan de praat? Welke stap kun je zetten wanneer de strategie-implementatie stokt in de middenlaag van de organisatie? Of hoe voorkom je dat, net wanneer je denkt het veranderingstraject afgerond te hebben, mensen weer teruggrijpen naar het oude?

Bedrijfskundige en change expert Anne Kloosterboer ontrafelt de veertig meest voorkomende dilemma’s bij organisatieontwikkeling en -verandering die zij keer op keer tegenkomt. Daarbij gaat het om vraagstukken die spelen op individueel, team- en organisatieniveau.

'De notenkraker' is zo opgezet dat je binnen één minuut inzicht krijgt in de aard van jouw dilemma en doorverwezen wordt naar de op maat gesneden oplossingsrichting. Een boek om erbij te pakken zodra organisatieverandering start, vertraagt of vastloopt.

Specificaties

ISBN13:9789047013532
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2021
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Over Anne Kloosterboer

Als architect van veranderingstrajecten en coach van change-leiders bouwt Anne Kloosterboer met businessleiders aan de organisaties van morgen. De afgelopen jaren leidde zij Change Praktijk van FrieslandCampina. Eerder begeleidde ze organisaites als Johnson & Johnson, H&M, DSM en grote familiebedrijven. Tevens schreef ze columns over verandering en innovatie in Het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Anne Kloosterboer

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De notenkraker