Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Story Brand

Hoe een heldere boodschap je bedrijf laat groeien

Paperback Nederlands 2021 9789089655868
Verkooppositie 477
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Nederlandse versie met medewerking van Daan Schmidt

Veel bedrijven verspillen jaarlijks kostbare budgetten aan marketing die niet werkt. Zonde van het geld. Maar waarom doen ze het dan? Omdat zij de kern van hun boodschap toevertrouwen aan reclamebureaus en grafisch vormgevers. Die weten alles van vormgeving en Photoshop, maar hebben nog nooit een boek gelezen over hoe je de boodschap van een bedrijf helder krijgt. Zo gaan ze helaas voorbij aan het belang van de klant. Die zit niet te wachten op social mediaberichten of een billboard langs de snelweg.

Klanten willen weten waarom jouw product of dienst voor hen van toegevoegde waarde is. Welk probleem het voor hen oplost en waarom het hun leven zal verbeteren. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door jouw organisatie op de juiste manier te positioneren in het verhaal van de klant. Stel jezelf daarbij de volgende vragen: waar is de klant naar op zoek? Wat wil hij bereiken? En hoe kan jouw product of dienst daarbij helpen?

Het ontwikkelen van een heldere boodschap is hierbij essentieel. De manier waarop je schrijft en spreekt over een product of dienst is voor klanten namelijk van doorslaggevend belang om over te gaan tot de aankoop ervan. Dat inzicht vormt de basis van de StoryBrand-formule. De StoryBrand-formule is volledig gebaseerd op hoe het brein reageert op verhalen. Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.

- Creëer een unieke meerwaarde voor je klanten.
- Voorkom geldverspilling en zet in op het verhaal van je klant. Het is het waard.

Specificaties

ISBN13:9789089655868
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:16-6-2021
Hoofdrubriek:Marketing

Over Donald Miller

Donald Miller is de CEO van Business Made Simple.com, een online platform dat zakelijke professionals alles leert wat ze moeten weten om een bedrijf te laten groeien en hun persoonlijke waarde op de open markt te vergroten. Hij schreef verschillende bestsellers en maakt podcasts.

Andere boeken door Donald Miller

Over Daan Schmidt

Daan Schmidt is de oprichter van StoryBrand Nederland en mede-eigenaar van online marketingbureau Schmidt Communicatie. Hij heeft honderden bedrijven geholpen om hun boodschap helder te krijgen zodat hun omzet groeit.

Andere boeken door Daan Schmidt

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Story Brand