Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hopeloos succesvol

Ondernemen met tegenslag

Paperback Nederlands 2021 9789089655905
Verkooppositie 377Hoogste positie: 345
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑12‑2021
24,99

Samenvatting

Top, je bent een succesvol ondernemer. Je realiseert mooie omzetten, maakt klanten blij en hebt een geweldig team. En toch, als je heel eerlijk bent, ervaar ook jij soms tegenwind. Weerstand. Even loopt niet alles zoals het hoort. Er lekt energie en geld weg. Je kunt jezelf niet meer opladen. Er ontstaan conflicten. Met een compagnon, de bank of anderen. Dan vraagt het om niet stoïcijns door te gaan en het opportunisme dat ondernemers vaak hebben even aan de kant te zetten. Kies voor kwetsbaarheid.

Durf te erkennen dat het even niet gaat. Durf even stil te staan. Wees lief voor jezelf. Dit klinkt misschien wat soft, maar dat is het zeker niet. In 'Hopeloos succesvol' krijg je zeven heel concrete en praktische lessen aangereikt die jou gaan helpen omm relaxter te ondernemen. Duidelijk weten waar je staat, waar je heen wilt, welke uitdagingen je hebt en wat je lastig vindt, gaat je enorm helpen. Zodat je, als je weer faalt en af en toe hopeloos bent, niet meer onnodig diep hoeft te vallen.

- Ervaar hoe jij door openheid en kwetsbaarheid een betere ondernemer wordt.
- Een eyeopener voor ondernemers die je leert van tegenslag vooruitgang te maken.

Specificaties

ISBN13:9789089655905
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:14-12-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Floris Venneman

Floris Venneman is al ruim twintig jaar hopeloos succesvol ondernemer. Hij kent de successen, maar zeker ook de tegenslagen. Vanuit zijn fascinatie over het taboe bij ondernemers op falen, faillissementen en hopeloos zijn heeft hij niet alleen dit boek geschreven, maar ook een theatervoorstelling gemaakt. Daarnaast is hij spreker, lid van het BNR Ondernemerspanel en werd hij door het FD genoemd als één van de vijftig Jonge Talenten.

Andere boeken door Floris Venneman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hopeloos succesvol