Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Onderhandelen als het heet wordt

Technieken en strategieën voor succes als je onder druk staat

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461260802
10
Voormalig top 10Totaal 14 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat doet u als uw onderhandelingspartner plotseling wegloopt? Hoe weet u of iemand bluft? Hoe gaat u om met emotionele chantage?

Voortaan heeft u altijd een oplossing als u onder druk staat. Met de technieken en strategieën in dit nieuwe boek van onderhandelingsexpert George van Houtem kunt u elke crisis aan. Hij onthult beproefde onderhandelingstechnieken uit zijn eigen praktijk en die van bekende toponderhandelaars, waaronder Gerrit Zalm, Alexander Rinnooy Kan en Peter Wakkie. Voortaan komt u als winnaar uit de strijd, of u nou onderhandelt met een dominante multinational, een eigenwijze partner of een onverzettelijke klant.

Specificaties

ISBN13:9789461260802
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:205
Druk:1
Verschijningsdatum:29-10-2013
ISSN:

Expertrecensies (4)

recensie
Onderhandelen als het heet wordt
Peter Streefkerk | 1 april 2015
Je kent dat wel als inkoper bij zowel interne als externe onderhandelingen. Alles goed voorbereid en dan gebeurt er net iets dat je niet van tevoren bedacht hebt. Weg ideale plan, weg goede voorbereiding, weg beoogd resultaat? Je zou het zo denken, maar niet als je het boek ‘Onderhandelen als het heet wordt’ van George van Houtem hebt gelezen.
Lees verder
recensie
Onderhandelen als het heet wordt
Joke Verplanke | 3 maart 2015
Onderhandelingen zijn aan de orde van de dag. Grote zaken als het faillissement van V&D (of andere grote bedrijven), vakbondskwesties, schoonmaakcontracten en kleinere als salarisonderhandelingen of onderhandelingen over aankopen. Klein of groot, bij alle onderhandelingen spelen dezelfde soort kwesties. Je hebt te maken met dreigende onderhandelaars, weglopende onderhandelaars, huilende onderhandelaars of onderhandelaars die machtiger zijn dan jij. Wat doe je in zo’n geval?
Lees verder
recensie
Onderhandelen als het heet wordt
Jont Groenendaal | 7 maart 2014
De term ‘onderhandelen’ riep bij mij altijd twee associaties op, waar ik na het lezen van ‘Onderhandelen als het heet wordt’ van George van Houtem op teruggekomen ben.
Lees verder
recensie
Koel onderhandelen als de emoties hoog oplopen
Paul Groothengel | 17 december 2013
Na zijn bestseller De dirty tricks van het onderhandelen komt onderhandelingsexpert George van Houtem met een tweede boek over onderhandelen, Onderhandelen als het heet wordt. Waar de meeste boeken uitgaan van rationeel handelende onderhandelaars, geeft Van Houtem in dit boek munitie aan onderhandelaars die te maken krijgen met boze, schreeuwende, huilende of liegende onderhandelaars.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
9 stemmen
8
1
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

nieuws
De onderhandelingstruc achter de klimaatconferentie
Ger Post 17 december 2015 Om tot een overeenkomst te komen, werd tijdens de klimaatconferentie in Parijs met succes een managementstrategie uit de kast gehaald: de indaba.
interview
George van Houtem: ‘Onderhandelen is óók emotie tonen’
Paul Groothengel 18 december 2013 Onderhandelen met iemand die woedend is, kwaad wegloopt, keihard zit te liegen, of in huilen uitbarst. Herkenbaar? Na zijn bestseller De dirty tricks van het onderhandelen komt onderhandelingsexpert George van Houtem met technieken voor Onderhandelen als het heet wordt. Een boek waarmee je iedere druk aan de onderhandelingstafel het hoofd kan bieden.

Over George van Houtem

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en mededirecteur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidt onderhandelingen en traint en coacht op onderhandelingsvaardigheden en technieken. George is auteur van de bestsellers De dirty tricks van het onderhandelen en Onderhandelen als het heet wordt.

Andere boeken door George van Houtem

Inhoudsopgave

Inleiding

1. De keiharde onderhandelaar
2. De boze onderhandelaar
3. De dreigende onderhandelaar
4. De weglopende onderhandelaar
5. De huilende onderhandelaar
6. De zaak zit muurvast
7. Onderhandelen met een machtiger partij
8. Er heerst wantrouwen
9. De liegende onderhandelaar
10. Onderhandelen met een lastige achterban

Literatuuroverzicht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onderhandelen als het heet wordt