Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Wet van Snuf

Wat je geeft, krijg je terug

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551077
1
Voormalig Nr. 1Totaal 239 dagen
Evergreen1692 dagen in de Top 100
Verkooppositie 2233Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in.

In De Wet van Snuf beschrijft bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier waarom goede relaties beginnen met geven. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht hij de 26 belangrijkste manieren van geven. Hij laat bovendien zien welke voorwaarden en risico’s eraan zijn verbonden, en wat het uiteindelijk oplevert. Wie snel meer succes wil boeken, privé of zakelijk, begint dus met De Wet van Snuf.

Specificaties

ISBN13:9789462551077
Trefwoorden:marketing, gunfactor
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:27-5-2019
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (5)

Maureen van Teeffelen | 7 december 2015
Jos Burgers neemt in het boek ‘De Wet van Snuf‘, de lezer mee in het principe van wederkerigheid of met andere woorden: wat je geeft krijg je terug. Dit principe is iedereen wel bekend, maar er bewust mee om gaan is niet altijd een vanzelfsprekendheid.Lees verder
Peter Streefkerk | 3 augustus 2015
Ken je de Wet van Snuf? De Wet van …… ? Ja, de Wet van Snuf! Je weet wel; Snuf, de hond van Jos Burgers die inmiddels landelijke bekendheid geniet als bestseller-auteur van managementboeken. Ja, Jos is natuurlijk al bekend, maar zijn hond Snuf gaat hem in rap tempo achterna.Lees verder
Jeroen Medema | 1 juli 2015
'De wet van Snuf' was in 2014 een van de bestsellers bij Managementboek . Gedurende dit jaar heb ik meermaals op het punt gestaan om dit boek te bestellen, maar liet ik me telkens weer verleiden door andere boeken. Ik merkte dat hetgeen mij het meest tegenhield toch de titel was.Lees verder
Sonja de Bruin | 7 mei 2015
Als je op een leuke en pragmatische manier kennis wilt maken met de wet van wederkerigheid (wat je geeft krijg je terug) dan is ‘De wet van Snuf’ van Jos Burgers echt een aanrader. Ik ben en blijf een fan van deze schrijver. Ook met dit boek lukt het hem om lastige materie op een kinderlijk eenvoudige manier uit te leggen.Lees verder
In Focus: De wet van Snuf
Justin van Lopik | 22 mei 2014
Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Jasper Vrieling Directeur Advies & Verkoop bij Vrieling Adviesgroep De Wet van Snuf geeft 26 zeer heldere richtlijnen, waarmee je een nog betere band kunt opbouwen met relaties in je omgeving.Lees verder
Alle expertrecensies (5)

Lezersrecensies

4.3 van de 5
34 stemmen
23
6
0
3
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (5)

nieuws
Een cheque van 50.000 euro
Pierre Pieterse 11 mei 2017 Stichting Hulphond ontvangt van auteur Jos Burgers een mooie cheque. Een bedankmomentje van Jos aan de 30.000 mensen die zijn boek De Wet van Snuf, dat drie jaar geleden verscheen, hebben gekocht en daarmee € 50.000,- hebben bijgedragen aan nieuwe hulphonden. Uiteraard was naast een hulphond in opleiding, ook de echte Snuf aanwezig.
geboekstaafd
Geboekstaafd - De top 3 van Jaap Bressers
Nienke van Oeveren 26 februari 2016 Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden, tot hij bij een duikongeluk zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Deze nieuwe inzichten deelt hij als veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven. Hij vertelt over zijn 3 favoriete boeken.
tussen_droom_en_daad
TD&D: Pas op voor uw wantrouwen, al heeft u gelijk!
Ernst ten Heuvelhof 23 oktober 2015 Een cadeau mag op het eerste gezicht vriendelijk ogen. De gulle gever heeft zich van zijn beste kant laten zien en de begunstigde is blij verrast. Pur sang altruïsme en blije gezichten alom. Helaas, maar weinig cadeaus zijn helemaal gratis.
in_focus
In Focus: De wet van Snuf
Justin van Lopik 22 mei 2014 Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat.
interview
Jos Burgers: geven is krijgen
Hans van der Klis 27 januari 2014 Snuf moest eens weten. Bestsellerauteur Jos Burgers heeft het gedrag van zijn hond als metafoor gebruikt voor de stelling waar het in zijn nieuwe boek De Wet van Snuf om draait: wat je geeft, krijg je terug. In negatieve, maar vooral ook in positieve zin.

Over Jos Burgers

Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Andere boeken door Jos Burgers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Wet van Snuf