Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Training 2.0

De zes onmisbare elementen voor een succesvolle training

Paperback Nederlands 2016 9789462720732
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

We weten steeds meer over hoe we leren. En we zijn allemaal gewend geraakt aan het snel verwerken van allerlei visuele en digitale informatie. Maar onze trainingen en opleidingen zien er soms nog precies hetzelfde uit als tien jaar geleden. Hoogste tijd voor trainers om hun didactiek weer eens onder de loep te nemen!

Ons brein ontwikkelt zich iedere dag; dit stopt pas als we geen hartslag meer hebben. In een training geef je die ontwikkeling een extra impuls. Training 2.0 daagt jou als trainer, maar ook je deelnemers uit om te trainen als sporters. Net als bij sport kun je kiezen voor high impact training: wie veel inspanning levert, en soms wat risico’s neemt, mag veel resultaat verwachten. Natuurlijk zorg je ook voor de veiligheid. En voor verrassing en actie, om iedereen scherp te houden. Door als trainer zelf het enthousiaste rolmodel te zijn en door je deelnemers een pittige uitdaging te bieden zorg je voor uitzonderlijk krachtige, effectieve en aansprekende trainingen.

In Training 2.0 worden zes elementen, samengevoegd in de letters IMPACT, systematisch doorlopen en voorzien van talloze praktijkvoorbeelden. Omdat deze methode expliciet rekening houdt met alle soorten intelligentie en steeds differentieert in de werkvormen, is het mogelijk om deze methode toe te passen op vrijwel alle doelgroepen en trainingen.

Met de in dit boek beschreven methode geef je gegarandeerd een training die staat als een huis én gaan jij en je deelnemers volkomen opgeladen en voldaan naar huis.

Specificaties

ISBN13:9789462720732
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:17-9-2016
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Training 2.0 - De zes onmisbare elementen voor een succesvolle training
Titia van der Ploeg 30 mei 2017 Wat maakt professor Eric Scherder zo razend populair? Waarom houdt de een van Freek Vonk en de ander totaal niet? En waarom deed je vroeger alles voor die ene leraar en raakte je gedemotiveerd bij de ander?

Over Titia van der Ploeg

Titia van der Ploeg is auteur, spreker en eigenaar van Bureau 5 voor 9 (www.5voor9.com), maar bovenal is zij trainer in hart en nieren. Didactische trainingen en workshops zijn haar specialiteit. In de afgelopen 25 jaar heeft zij meer dan 20.00 mensen mogen trainen, en ook veel van hen geleerd. Titia was NOBTRA Trainer van het Jaar 2014/2015.

Andere boeken door Titia van der Ploeg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Training 2.0