Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketingplan Today - Zes vragen die elke ondernemer zich moet stellen

Jouw marketingplan in één uur!

Paperback Nederlands 2017 9789463425155
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Iedere ondernemer verdient een goed marketingplan. Je maakt het zelf met Marketingplan Today, zonder dagenlange heisessies. Vergeet ellenlange formulieren en ingewikkelde sjablonen. Je geeft antwoord op de zes eenvoudige en prikkelende vragen van Albert Zeeman. Daarmee leg je het fundament voor jouw nieuwe marketingplan.

De vragen in het boek en op de website marketingplantoday.nl raken de kern van ondernemen. Je herkent in een mum van tijd de toegevoegde waarde van jouw bedrijf of product. Je formuleert doelstellingen en resultaten, inclusief de basis voor marketing- en verkoopacties.
‘Marketingplan Today’ is een toegankelijk doe-boek dat marketingtheorie laagdrempelig mengt met praktijkervaringen. Elk hoofdstuk behandelt een vraag aan jou als ondernemer.

De uitleg en achtergrondinformatie in het boek helpt je stap voor stap jouw beste marketingplan te maken, of je dat nu op papier of online doet. Met Marketingplan Today zet iedereen een eigen marketingplan in elkaar, als je dat wilt binnen een dag.

Bijdragen door ondernemers Ben Tomesen, Jeroen Gort, Gerdi Vogels, John Lommers, Frank Quix en Ivar Jansen laten zien hoe zij aankijken tegen de kern van Marketingplan Today.

Specificaties

ISBN13:9789463425155
Trefwoorden:marketingplan
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:94
Druk:1
Verschijningsdatum:24-7-2017
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (1)

Marketingplan Today
Eric van Arendonk | 16 oktober 2017
‘Jouw marketingplan in één uur', wordt op de cover van Marketingplan Today beweerd. Het vierkante formaat ziet er robuust uit. Met de harde kaft, nog geen 100 pagina's tellend met veel illustraties en ook bijna lege pagina's.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
13 stemmen
11
0
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Marketingplan Today - Maak jouw marketingplan in één uur!
Albert Zeeman 8 mei 2017 Waarom is een bedrijf op aarde en hoe valt daar geld mee te verdienen? Workshops van Albert Zeeman helpen in zes snelle stappen ondernemers naar succes, nu ook als doe-het-zelfmethode in Marketingplan Today. Een preview.

Over Albert Zeeman

Innovatie- en marketingspecialist Albert Zeeman MM (1963) werkte mee aan de succesvolle introductie van prepaid bellen door Libertel en bracht de eerste accessoires voor de iPad in de officiële Apple Stores. Albert helpt organisaties en zelfstandigen bij het (her)ontdekken van hun toegevoegde waarde om die te vertalen naar nieuw succes. De hype van 2015, het Oxboard dat alle filmsterren, YouTube-helden en DJ's moesten hebben, begon bij een doordachte campagne, gebaseerd op de methode Marketingplan Today van Albert Zeeman.

Andere boeken door Albert Zeeman

Inhoudsopgave

Inleiding

Vraag 1 Doelgroepen
Vraag 2 Rol
Vraag 3 Gunfactor
Vraag 4 Opvallen
Vraag 5 Doelstellingen
Vraag 6 Resultaat

Nawoord
Testcases
Colofon

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketingplan Today - Zes vragen die elke ondernemer zich moet stellen