Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspirerend Leiderschap door GAMIFICATION van werk

Paperback Nederlands 2021 9789491138027
Verkooppositie 4801Hoogste positie: 4801
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De wereld en het bedrijfsleven worden steeds complexer. Leiderschapstrainingen benadrukken 'de mens als belangrijkste kapitaal' van de organisatie. Terug aan het bureau zijn targets en beslissingen op basis van korte termijn weer leidend. Hoe kom je als leider uit die tunnelvisie zonder jezelf buitenspel te zetten? Hoe raak je mensen zonder te overvragen?

De kracht van GAMIFICATION van werk is de spelregel en de behoefte aan richting binnen duidelijke kaders. Iedere organisatiecultuur was ooit prima voor groei en successen. Diezelfde cultuur vertraagt nu het aanpassingsvermogen. Een organisatiecultuur geeft ook houvast. Die laat je alleen los voor iets héél aantrekkelijks.

Een game in het werk biedt zo’n aantrekkelijk alternatief door duidelijkheid, plezier en spanning. Dé kans om met elkaar weer te werken AAN de organisatie. Met een frisse blik op organiseren en motiveren blijken targets en verwachtingen gemakkelijk overtrefbaar.

Specificaties

ISBN13:9789491138027
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:31-8-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Inspirerend Leiderschap door GAMIFICATION van werk
Han de Regt 17 september 2021 De teamleider en middle manager hebben de meeste invloed op de cultuur van een organisatie. Juist zij zitten tussen het gedrag van de directie en de werkvloer in. Ongetwijfeld heb je als leidinggevende een hoge dunk van je eigen invloed bij deze twee bloedgroepen. Je bent vaak genoeg bezig met het gladstrijken van tegenstrijdigheden in hun verwachtingen.

Over Han de Regt

Han de Regt was veertien jaar topsporter met als beste prestaties brons op het WK Roeien van 1990 en vele malen nationaal kampioen in roeien en atletiek. Tien jaar geleden bracht de vraag "Han, waarom heb jij in je sport zoveel bereikt en in je werk (nog) niet?", hem tot zelfstandig ondernemerschap. Hij is de bedenker van Innovatiesport. Dit is een on the job aanpak voor organisaties die succesvoller willen worden door hun medewerkers uit te dagen om hun persoonlijke effectiviteit, in de efficiënte werkomgeving, te verdubbelen. Han geeft energieke lezingen, workshops en trainingen. Hij gebruikt daarbij sportmetaforen en ook elementen van Gamification van werk. Vooral om te laten zien en ervaren dat er veel manieren zijn om menselijk gedrag op een positieve manier te prikkelen. Zo beleven directies, leidinggevenden en medewerkers in zijn Innovatiegame, dat alles (weer) mogelijk is als je de regels van het spel durft te veranderen.

Andere boeken door Han de Regt

Inhoudsopgave

1 Inleiding
2 Essentie van GAMIFICATION van werk
3 Leiderschap by GAMIFICATION
4 Kaartenset Werken is (be)leven
5 Een game helemaal uitgelegd

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspirerend Leiderschap door GAMIFICATION van werk