Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groei harder dan ooit

Van vallen naar opstaan: creatieve manieren om te groeien

Paperback Nederlands 2021 9789493230231
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Ondernemen is vaak lastig, maar wel ontzettend leuk. Jouw eigen strategie bepalen en uitstippelen is spannend en ook inspirerend. Maar hoe doe je dat succesvol?

Dit boek helpt jou en je bedrijf harder te groeien dan ooit. Het merendeel van de ondernemers en managers wil hun bedrijf laten groeien. En toch groeit het gros niet. Ook vóór de COVID-19 crisis hadden de meeste bedrijven het al vreselijk lastig om structureel te groeien. Ze lopen tegen tal van issues aan en hebben geen pasklaar antwoord hoe deze aan te pakken. Er is geen duidelijk beeld of beleid hoe het bedrijf structureel kan blijven groeien. Met alle gevolgen van dien.

Groei harder dan ooit zorgt ervoor dat de schoorsteen van jouw commerciële fabriek harder gaat roken dan ooit, door jou te helpen:
• de sales effectiviteit van jouw verkooporganisatie te verbeteren;
• jouw marketingaanpak af te stemmen op de wensen van de klant;
• om stap voor stap meer structuur in de organisatie aan te brengen;
• te leren om processen verder te integreren;
• de juiste cultuur en het juiste sales dna toe te voegen;
• je te onderscheiden in de bestaande en nieuwe markten.

Dit alles vanuit een concreet en duidelijk plan. Aan de hand van diverse modellen en zeer bruikbare tips ga jij direct aan de slag om jezelf, jouw team en jouw bedrijf voor de toekomst klaar te stomen. Daag jezelf, jouw organisatie en je team uit om alles uit je bedrijf te halen. Dan ga je harder groeien dan ooit!

Dit zeer praktische boek is voor de ondernemer, de manager, de marketeer en zeker ook voor de verkoper. Elke verkoper die commercieel vooruit wil, iedereen die zelf wil groeien en zijn team en of bedrijf wil laten groeien heeft hier veel profijt van. Hierdoor ben je in staat de concurrentie het hoofd te bieden, weet je nieuwe klanten te bereiken en vergroot je de loyaliteit van je huidige relaties. Ook komen verschillende ondernemers aan het woord met hun eigen tips voor jou.

Specificaties

ISBN13:9789493230231
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:336
Druk:1
Verschijningsdatum:10-3-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Groei harder dan ooit - Van vallen naar opstaan
Sandor Willems 10 mei 2021 Veel ondernemers en managers willen graag hun organisatie laten groeien, maar ervaren allerlei belemmeringen om dit daadwerkelijk te realiseren. In zijn nieuwste boek Groei harder dan ooit legt Sandor Willems uit hoe bedrijven, teams en individuen structureel commercieel kunnen groeien.

Over Sandor Willems

Sandor Willems (1974) is commercieel adviseur en trainer bij het door hem opgerichte Blue Pepper. Met zijn jarenlange internationale sales- en marketingervaring, zijn eigen modellen, methodieken en aanpak helpt hij organisaties, groot en klein, om structureel commercieel beter te worden en te blijven. Hij helpt jou, onder andere met zijn boek Groei harder dan ooit, om harder te groeien dan ooit. Wil je weten wat Sandor voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op via www.bluepepper.blue of via info@bluepepper.blue

Andere boeken door Sandor Willems

Inhoudsopgave

Voorwoord 7
Inleiding 11
De commerciële fabriek 19
Jouw groeimodel 37
Ook je bedrijf kan (weer of nog) harder groeien! 137
Sales effectiviteit, het Sales Model 143
Marketing in 5 stappen 221
Commerciële vaardigheden 257
Afsluiting 317
Verantwoording 323
Over de schrijver 325
Dankwoord 329
Literatuur en overige bronnen 331

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groei harder dan ooit