Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

DE COUNTDOWN - Handboek voor een sterk belscript

Weg met die bel-angst!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789080879072
Verkooppositie 4738Hoogste positie: 4738
Direct te downloaden

Samenvatting

Telefonische acquisitie zonder bel-angst door een goede voorbereiding en een positive mindset.

De Countdown is een handboek en leert je in 20 stappen hoe je met een sterk belscript je bel-angst kunt overwinnen en resultaat boeken met telemarketing. Er staan veel tips, tricks en voorbeelden in, gebaseerd op de praktijk van meer dan 350 uitgevoerde telemarketingcampagnes. Ook vind je wat theorie om waar nodig de tekst te onderbouwen en modellen die voor jou erg kunnen handig zijn om als tool te gebruiken. Want telemarketing is niet standalone, maar onderdeel van de marketing- en salesstrategie.

Bellen en telemarketing blijft een heel goed medium om nieuwe klanten te werven. Je kunt daarbij denken aan koud bellen en ook aan het persoonlijk benaderen van contacten die voortkomen uit al jouw digitale marketinginspanningen.

Veel mensen zien er als een berg tegenop om iemand te bellen die ze nog niet kennen. Bel-angst! Met een goede voorbereiding, een sterk belscript en een positive mindset hoeft dit niet.

Na elke stap in 'De Countdown' kom je steeds dichter bij het moment dat je zo zelfverzekerd bent dat je zonder aarzeling de telefoon pakt om klanten te werven. Je bent volledig voorbereid en tot op de tanden gewapend om die eerste call te maken.

De lift-off naar succes.

Specificaties

ISBN13:9789080879072
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:130
Druk:1
Verschijningsdatum:1-7-2021
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Janneke van Meenen

Janneke van Meenen is na een marketing carrière bij diverse A-merkfabrikanten al meer dan 20 jaar directeur van Van Meenen Marketing Support BV en heeft inmiddels meer dan 350 B2B telemarketingcampagnes georganiseerd en uitgevoerd. Uit de vele gesprekken die zij had met ondernemers kwam naar voren dat telemarketing bij veel bedrijven een niet voor de hand liggend medium is. 3 redenen: bel-angst, geen goed belscript en niet weten waar en hoe te beginnen. Jammer want juist de telefoon is een heel krachtig medium om snel persoonlijk contact te krijgen met de potentiële klanten en leads op te volgen. Daarom het idee van het boek. In het boek DE COUNTDOWN komen kennis en ervaring samen. Janneke heeft het geschreven voor iedereen die in de B2B markt nieuwe klanten wil werven en meer omzet genereren. Voor veel bedrijven is de telefoon een vergeten medium. Men appt of mailt liever. Dat is een gemiste kans. "Ik heb meer dan 350 B2B telemarketingcampagnes georganiseerd en geloof me: het succes van het bellen staat of valt met een uitstekende voorbereiding, een sterk belscript en een positive mindset. Iedereen kan het. Al mijn ervaring en kennis op het gebied van telemarketing vind je terug in het boek. Er staan veel tips, tricks en voorbeelden in, gebaseerd op de praktijk. Ook vind je wat theorie om waar nodig de tekst te onderbouwen en modellen die voor jou erg handig kunnen zijn om als tool te gebruiken. Want telemarketing is niet standalone, maar onderdeel van de marketing- en salesstrategie."

Andere boeken door Janneke van Meenen

Inhoudsopgave

De hoofdstukken zijn gebaseerd op de countdown, het aftellen. Daarvoor vind je de inleiding en een toelichting over het waarom van een belscript.

Gebruiksaanwijzing & inhoudsopgave
Inleiding
Belscript

20 Mindset
19 Voorbereidingen
18 Waardepropositie
17 Usp's en pijnpunten
16 Koopbeslissingsproces
15 Doelgroep
14 Adressen
13 Wetgeving
12 DMU
11 Contactpersoon
10 De gatekeeper
9 Concurrentie
8 De reden van gesprek
7 Vragen stellen
6 De oplossing
5 Tegenargumenten
4 Samenvatten en bevestigen
3 De afspraak
2 Docu sturen
1 Afsluiting
0 Lift-off

Van de schrijver
Inspiratiebronnen
Begrippenlijst
Werkschema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        DE COUNTDOWN - Handboek voor een sterk belscript