Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Designing a Research Project

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2010 9789460942037
Direct te downloaden

Samenvatting

Designing a Research Project biedt inzichten, uitgangspunten en de methodologie voor het ontwikkelen van een transparant, conceptueel en technisch ontwerp voor een onderzoek.

U leert een haalbare en effectieve doelstelling te formuleren, een duidelijk onderzoekskader te schetsen en om de relevante onderzoeksvragen te bepalen, resulterend in een technisch ontwerp.
De auteurs bieden bovendien adequate strategieën voor onderzoek, verschillende manieren van het verzamelen van gegevens of informatie en alles dat nodig is voor het maken van een onderzoeksplan.

Specificaties

ISBN13:9789460942037
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:312
Druk:2
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Piet Verschuren

Piet Verschuren is emeritus hoogleraar van de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft zeer ruime ervaring in de uitvoering en begeleiding van wetenschappelijk theoriegericht en praktijkgericht onderzoek.

Andere boeken door Piet Verschuren

Over Hans Doorewaard

Prof. dr. Hans Doorewaard is emeritus hoogleraar in de bedrijfswetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij heeft zeer ruime ervaring in de uitvoering en begeleiding van zowel theoriegerichte als praktijkgerichte vormen van onderzoek.

Andere boeken door Hans Doorewaard

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Designing a Research Project