Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Agile DNA

Hoe leid je een cultuur van wendbaarheid

Paperback Nederlands 2023 9789024428502
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑06‑2024
27,95

Samenvatting

Agile DNA staat boordevol praktische tips en handvatten om de Agile‑cultuur in organisaties continu te verbeteren.

Je weet dat Agile pas succesvol is als het in het DNA van de organisatie terechtkomt. Maar wat is een gezonde Agile-cultuur? En hoe ziet de cultuur eruit die succes brengt als alles steeds sneller verandert? Nog belangrijker: welke cultuur is nodig om ook op strategisch niveau wendbaar te zijn en ongekende resultaten te behalen?

Agile DNA is een gids voor managers en leidinggevenden die de ideale cultuur voor zelforganisatie willen creëren. Een cultuur van vertrouwen, samenwerken, van elkaar leren en continu bijsturen. Want deze eigenschappen zijn cruciaal om snel te kunnen inspelen op nieuwe klantwensen en marktveranderingen.

Met dit praktische boek krijg je een beter beeld van de cultuur die je nodig hebt en krijg je allerlei praktische tips, metrics en meetings om deze cultuur vorm te geven.

Specificaties

ISBN13:9789024428502
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:14-6-2024
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Peter Koning

Peter Koning is auteur, spreker en oprichter van Re:lead. Hij adviseert, coach, inspireert en traint leidinggevenden. Met ruim 15 jaar ervaring begeleidt hij managementteams met hele praktische tips en handvatten. Samen met enkele bedrijven heeft hij praktische tools ontwikkeld die door steeds meer bedrijven worden gebruikt.

Andere boeken door Peter Koning

Over Martijn Stuiver

Martijn Stuiver is cultuur-antropoloog en al jaren actief in Agile-omgevingen. Hij heeft een unieke kijk op welke cultuur er nodig is om Agile echt succesvol te maken. Als consultant traint en adviseert hij leidinggevenden bij de cruciale cultuurverandering.

Andere boeken door Martijn Stuiver

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile DNA