Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Competente mensen incompetente teams

Handboek voor het interveniëren met impact in samenwerking

Paperback Nederlands 2021 9789024435265
Verkooppositie 3376
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑05‑2021
24,95

Samenvatting

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen. Voor ze het weten spreken ze mensen individueel aan of proberen ze hun teams richting het gewenste doel te trekken of te duwen. De groepen waarmee je werkt zijn tevreden genoeg, maar jij weet dat het effectiever kan omdat je merkt dat het team te weinig leert en afhankelijk blijft van de begeleider. Wat werkt dan wel?

Dit boek laat zien hoe je met minimale inspanning maximaal resultaat in samenwerking faciliteert en hoe je transitieprocessen in goede banen leidt. Want het leiden van resultaatgerichte teams is iets anders dan het leiden van individuen. Het vraagt kunnen kijken naar het team als een levend wezen, een organisme. Teams kennen hun eigen ontwikkelstadia en gedragingen. Ook moet je weten hoe jij als begeleider zelf ook meegenomen wordt door dit organisme. Zo leg je het fundament voor interventies die werkelijk verschil maken.

Specificaties

ISBN13:9789024435265
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:10-5-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Competente mensen incompetente teams