Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Chaordisch organiseren

Complexiteit in organisaties begrijpen, benutten, beïnvloeden

Paperback Nederlands 2021 9789024438921
Verkooppositie 358
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑02‑2021
29,90

Samenvatting

Chaordisch organiseren is voor alle professionals in organisaties waar niet alles volgens plan loopt, en die willen begrijpen wat er wél gebeurt. Professionals die zelf heus wel weten hoe ze hun werk moeten doen maar regelmatig tegen grenzen aanlopen en vastlopen in structuren, systemen of protocollen.

Chaordisch organiseren gaat over complexiteit, over chaos en over systemen versus processen. Je zult zien dat er orde in de chaos schuilt, en dat die chaorde heel natuurlijk is. Chaorde gaat heel nadrukkelijk niet over orde in de chaos scheppen of daarnaar streven. Wie dit boek leest, begrijpt complexiteit beter, weet hoe je het kunt benutten en hoe je er invloed op hebt. Je leert spelen met de wetten van de chaorde en veranderen zonder te sturen.
Dr. ir. drs. Nicoline Mulder is verbonden aan het Value-based Institute, ze is docent in het HBO en zelfstandig adviseur voor projectmanagers en opdrachtgevers van complexe projecten. Ze schreef onder meer de boeken 77 werkvormen voor projectmanagement en Value-based Project Management (Boek van het jaar 2013 verkozen door de Orde van Organisatieadviseurs).

Specificaties

ISBN13:9789024438921
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:19-2-2021
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Over Nicoline Mulder

Dr.ir.drs. Nicoline Mulder is verbonden aan de school Kunst & Economie van HKU, en zelfstandig adviseur voor projectmanagers en opdrachtgevers van complexe projecten. Ze is auteur van onder meer 77 werkvormen voor projectmanagement en Value-based Project Management.

Andere boeken door Nicoline Mulder

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Chaordisch organiseren