Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Verdwenen Merken

Meer dan 300 merkverhalen

Gebonden Nederlands 2016 9789082367614
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Waar is Van Gend en Loos gebleven, wat is er gebeurd met Postbus 51 en hoe is het eigenlijk afgelopen met het Land van Ooit?

Het boek 'Verdwenen Merken' biedt een uniek overzicht van bekende Nederlandse merken die tussen 1970 en 2015 zijn verdwenen. In woord en beeld worden meer dan 300 merken weer even tot leven gebracht. Het afscheid van deze merken is soms tragisch, spectaculair of komisch, maar altijd spraakmakend. Van de ondergang van World Online en de DSB Bank tot het uit de lucht halen van Air Holland, Tien en TMF.

Met bijdragen van o.a. Bert van der Veer, Cor Molenaar, Erik de Zwart, Harry Kramp en Marianne Zwagerman biedt 'Verdwenen Merken' een vermakelijk inzicht in ons 'Nederlandse erfgoed'. Het boek staat garant voor honderden "oh ja"-momenten voor jong en oud.

Specificaties

ISBN13:9789082367614
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:Tens Media
Druk:2
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (1)

Verdwenen Merken
Mathijs Oosterhuis | 18 mei 2016
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: wat mij betreft hoort dit boek in het zicht te liggen. De uitstraling is zeer chique, met een harde omslag en retro print op de voorkant. Daarnaast heeft het een mooi groot formaat en is het ook aardig op gewicht.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Richard Otto

Richard Otto is eigenaar van Tens Media BV.

Andere boeken door Richard Otto

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verdwenen Merken