Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Goed leven

Met kwetsbaarheid en beperking

Paperback Nederlands 2020 9789401470193
Verkooppositie 3070
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑11‑2020
25,99

Samenvatting

Geen vreugde zonder verdriet, geen geluk zonder ongeluk. Dirk De Wachter en Manu Keirse behandelden het omgaan met moeilijkheden al uitvoerig in lezingen, publicaties en interviews en zorgden voor meer aandacht voor het aanvaarden van de mindere kanten van het leven. Ook het omgaan met beperking kreeg de afgelopen jaren meer aandacht, maar leidde niet voldoende tot een betere positie voor mensen met een beperking.

In dit boek kijken beide auteurs precies naar het leven met kwetsbaarheid en beperking. Dagelijks geconfronteerd worden met de grenzen van wat kan en wat niet (meer) mogelijk is, is erg confronterend voor alle betrokkenen. Door beter te luisteren naar mensen met een beperking zelf, hun familieleden en hulpverleners komen ze tot een nieuwe kijk op beperking.

Vanuit hun eigen herkenbare blik, die de waardigheid van elk mens centraal stelt, bieden de auteurs in dit boek een houvast voor verzorgers, familieleden of vrienden van mensen met een beperking.

Specificaties

ISBN13:9789401470193
Rubriek:Psychologie
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:20-11-2020

Over Dirk De Wachter

Dirk De Wachter is psychiater-psychotherapeut en diensthoofd systeem- en gezinstherapie aan het Universitair Psychiatrisch Centrum van de K.U.Leuven, campus Kortenberg. Hij is opleider en supervisor in de gezinstherapie in verschillende centra in binnen- en buitenland.

Andere boeken door Dirk De Wachter

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed leven