Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Multipliers

Voor managers die 2x meer uit hun team willen halen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789462201637
10
Voormalig top 10Totaal 14 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Maak kans op 1 van 50 toegangskaarten voor de gratis Multipliers Masterclass!

Bestel het boek vóór 15 juni en u maakt automatisch kans op een toegangskaart voor een inspirerende masterclass op 30 juni in Groenekan. Leer tijdens deze middag de essentie van het Multipliers concept en word je bewust van de impact van effectief leiderschap op de motivatie en performance van mensen. 

Deze Masterclass wordt gegeven door een internationaal gecertificeerde Multipliers trainer van VDS Training Consultants & Gooiconsult (licentiepartner van The Wiseman Group). 
Op 15 juni worden de winnaars geinformeerd via e-mail. 

Voor managers die 2× meer uit hun team willen halen
(Met voorwoord van Stephen Covey)
Hoe kan het dat sommige leiders hun team alleen maar uitputten, terwijl andere leiders juist meer uit hun mensen halen? Dat komt doordat de eerste groep leiders (diminishers) niet in staat is te zien welke mankracht en talenten al aanwezig zijn in de organisatie. Zij denken dat alleen met nóg meer mensen meer en beter werk kan worden verzet, terwijl het veel efficiënter is om de capaciteiten van je huidige medewerkers in te zetten. En dat is precies wat multipliers doen.

Multipliers zijn het type manager waar iedereen graag (hard) voor werkt. Ze weten verborgen talenten te ontdekken, geven mensen eigen verantwoordelijkheid en laten hen groeien. Bovendien ontdekken multipliers ook weer andere multipliers die op hun beurt het beste uit anderen halen.

Liz Wiseman en Greg McKeown hebben meer dan 150 leiders onder de loep genomen en ontdekten dat multipliers zich in vijf disciplines onderscheiden van diminishers. Deze disciplines hebben niets te maken met aanleg, maar zijn vaardigheden die iedereen kan aanleren - zelfs de op het oog onverbeterlijke diminisher. In 'Multipliers' presenteren ze niet alleen hun bevindingen maar ook een scala aan tips en tools wat het een uitdagend en praktisch boek maakt waarmee iedereen een multiplier kan worden.

Specificaties

ISBN13:9789462201637
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:216
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:12-5-2015
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (2)

Multipliers
Maarten Fijnaut | 2 september 2015
Het boek Multipliers belooft 5 disciplines die managers helpen om meer uit hun team te halen. Uitgebreid worden de tips en tricks over deze 5 disciplines uit de doeken gedaan.
Lees verder
De beste managers stappen opzij
Jeroen Ansink | 5 juni 2015
De wereld bestaat volgens Liz Wiseman uit twee typen leiders: diminishers halen de helft uit hun team, Multipliers het volle pond. Het verschil zit 'm in de benadering, aldus de Amerikaanse bedrijfsadviseur in Multipliers. Al is er soms een bijna-muiterij nodig voordat een leider dat beseft.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
6 stemmen
3
2
1
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Liz Wiseman: ‘Onder de juiste omstandigheden kan iedereen groeien’
Jeroen Ansink 15 april 2015 Managers zuigen vaak met de beste bedoelingen de energie uit hun mensen weg, zegt de Amerikaanse bedrijfsadviseur Liz Wiseman in Multipliers. Leiders die daarentegen openstaan voor de verborgen talenten van werknemers kunnen hun team twee keer zo effectief maken. ‘De taak van een leider is niet om het werk uit te voeren, maar om het te distribueren.’
interview
Liz Wiseman: ‘Een beetje wanhoop kan heel motiverend zijn’
Jeroen Ansink 6 maart 2015 Soms zijn we op ons best als we iets voor de eerste keer doen, zegt Liz Wiseman in Rookie Smarts. Beginnelingen zijn niet alleen onbevangener, energieker en wendbaarder dan oude rotten, ze zijn ook meer genegen om de hulp van anderen in te roepen. Mensen die op de toppen van hun kunnen presteren zijn bovendien collegialer en melden zich minder vaak ziek. ‘Het tegengif tegen een burnout is niet een lagere werkdruk, maar juist moeilijker werk.’

Over Liz Wiseman

Liz Wiseman is de grondlegger van deze Multipliers leiderschapsaanpak. Ze behoort tot de top 10 ‘thinkers in leadership’ wereldwijd. Ze begeleidt en ontwikkelt ’s werelds grootste leiders, bij o.a. Apple, Dubai Bank, Microsoft, Nike, PayPal, Salesforce.com en Twitter. Zij is voorzitter van The Wiseman Group, een centrum voor onderzoek en ontwikkeling naar leiderschap gevestigd in Silicon Valley.

Andere boeken door Liz Wiseman

Over Greg McKeown

Greg McKeown werkte onder ander voor Apple, Google en LinkedIn, hij is een veelgevraagd spreker en schreef eerder de bestseller 'Multipliers'.

Andere boeken door Greg McKeown

Inhoudsopgave

Voorwoord door Stephen R. Covey
Voorwoord door Huib Broekhuis

1. Het multiplier-effect
2. De talentmagneet
3. De bevrijder
4. De uitdager
5. De debat-aanjager
6. De investeerder
7. Een multiplier worden

Bijlage A: Het onderzoeksproces
Bijlage B: Veelgestelde vragen
Bijlage C: De multipliers
Bijlage D: Discussiehandleiding voor multipliers

Dankwoord
Noten
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Multipliers