Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dagboek van een psycholoog

Meeluisteren in de spreekkamer

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789463190787
Verkooppositie 5759Hoogste positie: 5759
Direct te downloaden

Samenvatting

Meer dan eens vertelt psycholoog Wijnberg in zijn boeken hoe het in zijn praktijk eraan toegaat. Toch blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe denkt hij echt over zijn patiënten, welke gebeurtenissen raken zijn persoonlijk leven? En hoe beïnvloeden zijn persoonlijke belevenissen de manier waarop hij zijn patiënten benadert? In Dagboek van een psycholoog worden al deze vragen beantwoord.

Over een periode van meer dan een halfjaar beschrijft Wijnberg wat hij dagelijks meemaakt in zijn praktijk, en nog belangrijker: de lezer krijgt een exclusieve inkijk in de belevingswereld van de hulpverlener. Dit boek heeft alles te maken met het belang dat Wijnberg hecht aan openhartigheid: 'Alleen als de psycholoog laat zien wie hij zelf is, zal ook de patiënt bereid zijn om zich echt bloot te geven.'

Specificaties

ISBN13:9789463190787
Trefwoorden:dagboek, psycholoog
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:26-11-2017
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeffrey Wijnberg

Drs. Jeffrey Robert Wijnberg is geboren in 1951 in Madison, Wisconsin (VS). Na zijn gymnasiumtijd in Nederland studeerde hij enkele jaren muziek en psychologie in Oberlin College, Ohio (VS). In 1977 voltooide hij zijn studie in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De eerste privé-praktijk van Noord-Nederland werd door hem in Groningen opgezet. Tot vandaag de dag is hij daar zelfstandig gevestigd als psychotherapeut. Daarnaast is hij werkzaam als docent voor het Instituut Eclectische Psychologie in Nijmegen en is hij samen met Jaap Hollander verantwoordelijk voor het onderwijs in en de ontwikkeling van de provocatieve psychotherapie. De provocatieve stijl van helpen/coachen/therapie is zijn passie en specialiteit en hij wordt graag uitgenodigd voor workshops, seminars en lezingen. Sinds 1996 is hij als columnist verbonden aan het dagblad De Telegraaf; op de pagina 'Vrouw' verschijnt op maandag een prikkelende column van zijn hand.

Andere boeken door Jeffrey Wijnberg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dagboek van een psycholoog