Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Agile DNA

Hoe leid je een cultuur van wendbaarheid

Paperback Nederlands 2020
Verkooppositie 5792
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑12‑2020
24,99

Samenvatting

Agile DNA staat boordevol praktische tips en handvatten om de Agile‑cultuur in organisaties continu te verbeteren.

Je weet dat Agile pas succesvol is als het in het DNA van de organisatie terechtkomt. Maar wat is een gezonde Agile-cultuur? En hoe ziet de cultuur eruit die succes brengt als alles steeds sneller verandert? Nog belangrijker: welke cultuur is nodig om ook op strategisch niveau wendbaar te zijn en ongekende resultaten te behalen?

Agile DNA is een gids voor managers en leidinggevenden die de ideale cultuur voor zelforganisatie willen creëren. Een cultuur van vertrouwen, samenwerken, van elkaar leren en continu bijsturen. Want deze eigenschappen zijn cruciaal om snel te kunnen inspelen op nieuwe klantwensen en marktveranderingen.

Met dit praktische boek krijg je een beter beeld van de cultuur die je nodig hebt en krijg je allerlei praktische tips, metrics en meetings om deze cultuur vorm te geven.

Specificaties

ISBN13:9789024428502
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Peter Koning

Peter Koning is een doorgewinterde leidinggevende in agile organisaties. Als Senior Leadership Consultant bij Prowareness traint en adviseert hij leidinggevenden en begeleidt hij de managementteams van agile transformaties. Samen met enkele bedrijven heeft hij praktische tools ontwikkeld die door steeds meer bedrijven worden gebruikt.

Andere boeken door Peter Koning

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile DNA