Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Mentale kracht

Je kunt het gewoon trainen

Paperback Nederlands 2021 9789024438648
Verkooppositie 3087
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑06‑2021
23,50

Samenvatting

Iedereen heeft wel eens te maken met stress of tegenslag. Je mentale kracht bepaalt hoe je daar mee omgaat. Of het nu op je werk, in je relatie, in de sport of op het gebied van je persoonlijke gezondheid is, je mentale kracht maakt het verschil. Hoe is het gesteld met jouw mentale kracht en hoe kun je die vergroten?

In dit boek werken Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis praktische manieren uit waarmee je je mentale kracht kunt trainen. Ze vertellen over de ervaringen van scheidsrechters, maar gaan ook in gesprek met experts werkzaam in de traumazorg, het theater, bij defensie, de tv, in de psychologie en het bedrijfsleven.

De inspirerende, praktische krachttips die Jochem en de experts uitwisselen, vormen de rode draad in dit boek. Het is verplichte kost voor iedereen die op een praktische manier wil werken aan zijn eigen mentale kracht of mensen coacht die hun mentale kracht willen vergroten.

Specificaties

ISBN13:9789024438648
Trefwoorden:mentale training
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:25-6-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Erik Kaptein

Erik Kaptein heeft na zijn studies A&O-psychologie en changemanagement bij het SIOO gewerkt in hr-managementfuncties bij verschillende organisaties. In 2007 heeft hij het bureau Gewoon-HR opgericht en sindsdien begeleidt hij samen met zijn collega's bedrijven, overheidsorganisaties en individuen op het gebied van verandering en ontwikkeling. Met Jan Lubberding en Rob van Stratum schreef hij ook de vijfde druk van 'Changemanagement', waarin zij een integraal model presenteren om organisatieveranderingen te implementeren, waarvan het BLIM-model een onderdeel is. 'Changemanagement' is dan ook een logisch vervolg op 'De bestaansvoorwaarden'

Andere boeken door Erik Kaptein

Over Colinda van Dijk

Colinda van Dijk en Erik Kaptein zijn de oprichters van Gewoon-HR en de stichting Toeterjoepies. Ze zijn actief als coach, trainer en adviseur op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, leiderschap en mentale veerkracht. Samen geven ze trainingen en workshops waarin ze de kennis en ervaring van topscheidsrechters verbinden met die van medewerkers en leidinggevenden in organisaties.

Andere boeken door Colinda van Dijk

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mentale kracht