Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De conversation manager 2013

De kracht van de hedendaagse consument / het einde van de traditionele adverteerder

Paperback Nederlands 2013
EvergreenMeer dan 1000x verkocht
Verkooppositie 647336 dagen in de top 100
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

BESTSELLER MEER DAN 30.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN - Volledig herziene editie met nieuwe cases en theorie

De voorbije jaren is het internet geëvolueerd van een statisch naar een sociaal platform. Die evolutie heeft een impact op de manier waarop consumenten communiceren en aankoopbeslissingen nemen. Jammer genoeg zijn de meeste adverteerders blijven stilstaan.

Adverteren op de traditionele manier werkt niet langer. Er is nood aan verandering in de dagelijkse manier van werken van elke adverteerder. De kloof tussen de hedendaagse consument en de traditionele adverteerder stijgt dag na dag. Dit tijdperk is niet het einde van de advertentiemarkt, maar is het einde van de adverteerder!

Dit boek biedt de oplossing voor deze uitdaging: een veranderingstraject van adverteerder naar Conversation Manager. De Conversation Manager heeft een frisse visie op hoe merken succesvol opereren in samenwerking met de hedendaagse consument. Converseren met consumenten staat daarbij centraal. Luisteren naar en converseren met consumenten is een noodzakelijk talent om u om te scholen tot een Conversation Manager.

Het boek beschrijft aan de hand van sprekende voorbeelden en duidelijke concepten hoe een adverteerder zich kan omscholen tot een Conversation Manager.

Het blijft niet bij een theoretisch denkkader. Het boek biedt praktische tools om uw veranderingsproces binnen 48 uur te starten. U vindt hiervoor concrete tips om de bedrijfsstrategie aan te passen in de richting van conversation management met tal van handige online tools die u helpen in uw nieuwe job: Conversation Manager.

"This is the new conventional wisdom. Use it or lose."- Seth Godin

Specificaties

ISBN13:9789081516389
Rubriek:Marketing
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:14
Verschijningsdatum:29-8-2018

Expertrecensies (4)

Max Kohnstamm | 11 april 2013
De subtitel van 'De Conversation Manager' luidt: 'De kracht van de hedendaagse consument, het einde van de traditionele adverteerder'. Deze titel deed mij even vrezen voor nog een boek waar op ongenuanceerde wijze wordt beweerd dat in de marketingcommunicatiewereld alles totaal is veranderd.Lees verder
Birgit Zuurveld | 29 februari 2012
Community managers, content managers, social media managers, conversation managers. Namen van beroepen waar je de laatste tijd niet omheen kunt. Steven van Belleghem schreef een boek over de laatste; 'De conversation manager'. De consument verandert De consument kan een merk maken of kraken.Lees verder
Jan Boerstra | 16 juli 2010
Sociale media zijn hot. Ieder zichzelf respecterend bedrijf denkt op z'n minst na over de kansen die sociale media hebben te bieden. Overheden zijn er nog niet uit welke mogelijkheden digitale netwerken voor hen in petto hebben. Ondertussen heeft Obama op indrukwekkende wijze getoond hoe je klinkende én politieke munt kunt slaan uit een strategische inzet van sociale media.Lees verder
Eric van Arendonk RM | 18 juni 2010
'De conversation manager', hoe verzin je het? Wat moet deze persoon gaan managen, conversaties? Nu ik het boek gelezen heb, weet ik dat dit typische vragen zijn van een zogenaamde ouderwetse marketeer. Komen dezelfde vragen bij u op bij het lezen van de titel dan wordt het hoog tijd dat u dit boek ter hand neemt, zodat u erachter komt wat er zo ouderwets is aan deze gedachte.Lees verder
Alle expertrecensies (4)

Lezersrecensies

4.7 van de 5
20 stemmen
15
4
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (4)

geboekstaafd
Geboekstaafd: Gino van Ossel
Nienke van Oeveren 24 september 2015 Gino Van Ossel is professor Retail & Trade Marketing aan Vlerick Business School. Hij geldt als één van Europa’s topexperts inzake retailmanagement, winkelgedrag en omnichannel. Hij adviseert toonaangevende retailers en merkartikelfabrikanten in hun strategie. Hij vertelt over zijn drie favoriete boeken.
nieuws
Technology lovers
Nienke van Oeveren 16 december 2014 ‘We later de computer het shitty werk doen en doen zelf het fun werk.’ Dat is de ultrakorte samenvatting van de masterclass van Steven Van Belleghem, de laatste uit een reeks van vijf masterclasses over Marketing 3.0. Van Belleghem geeft prachtige, soms wat beangstigende voorbeelden van hoe de wereld eruit gaat zien. ‘Hoe ver gaat de digitalisatie? En wat is de rol van mensen?’
geboekstaafd
De top 3 van Steven Van Belleghem
Nienke van Oeveren 8 maart 2013 Steven Van Belleghem is managing partner bij InSites Consulting. Daarnaast is hij parttime marketingprofessor aan de Vlerick Business School. Van Belleghem is de auteur van De conversation manager (winnaar PIM-literatuurprijs 2010 en meer dan 23.000 exemplaren verkocht) en De Conversation Company. Wat staat er in zijn top 3?
interview
Steven Van Belleghem: ‘De consument heeft een revolutionaire ontwikkeling doorgemaakt’
Hans van der Klis 17 mei 2010 In zijn boek De conversation manager draagt Steven Van Belleghem, managing partner van het Europese onderzoeksbureau InSites Consulting, zowel de traditionele adverteerder als CRM ten grave. Zijn antwoord op deze leemte: de Conversation Manager, een manager die op strategisch niveau word-of-mouth-marketing bedrijft. De droom van deze manager is dat zijn klanten net als bij voetbalclubs in de ‘wij-vorm’ gaan praten over hun favoriete merk.
Alle interviews en artikelen (4)

Over Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School. Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company' en 'When digital becomes human'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Andere boeken door Steven Van Belleghem

Inhoudsopgave

Dankwoord
Voorwoord
Pak me dan, als je kan
De onderbouw van het boek

1. Samenzijn we sterk
-De kracht van de hedendaagse consument
-Het einde van de 'Traditionele adverteerder'

2. De Conversation Manager
-Het nieuwe denkkader
-Uw merk verdient een hefboom
-Adverteren wordt activeren
-Observeer, faciliteer en participeer in conversaties
-De persoonlijkheid van de conversation manager

3. Ik wil een Conversation Manager worden
-De filosofie van de conversation manager
-De praktijk van de conversation manager
-U hebt nog 48 uur

De tien meest gestelde vragen
Nawoord: De conversation company

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De conversation manager 2013