Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma- en portfoliomanagement

Van piramiden in steen en organisatie, tot waardescheppende teams. Projectondernemerschap als toekomst

Paperback Nederlands 2015 9789082030853
Verkooppositie 4922Hoogste positie: 4922
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Projecten zijn oud. Projectmanagement is jong. Hoe ontwikkelt dit vakgebied zich verder tot meer ondernemerschap? Welke vernieuwingen leiden tot een steeds betere waardecreatie?

In dit boek neemt René Hombergen u mee op een reis van klassieke gebiedsveroveringen tot moderne innovatieve diensten. Wat zijn situationeel de juiste aanpakken voor projecten? Hoe maakt u gebruik van teamliefde en van onderling leiderschapsgedrag? Wat verrijken programma's aan hun omgeving? Hoe kunt u met portfoliomanagement uw strategie soepel verbinden aan het spontane werk in projecten?

Dit werk biedt u antwoorden. En helpt u uw relevante vervolgvragen te stellen.Dit is het eerste boek dat de Angelsaksische én de Rijnlandse aanpakken tot vernieuwing in één overzicht toont. Voor zowel projecten, programma's als portfolio's. U vindt vele handvatten om uw vernieuwingen te richten op de juiste techniek, passie en plezier in de projecten, en op wederkerige waarde voor uw omgeving. U begrijpt uw projecten als een ding, als een sociaal construct en als een contextueel proces.

Specificaties

ISBN13:9789082030853
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:552
Druk:1
Verschijningsdatum:30-9-2015
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Expertrecensies (1)

Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma- en portfoliomanagement
Henny Portman | 17 mei 2016
René Hombergen heeft een lijvig boekwerk (552 pagina’s) geschreven: Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma-, en portfoliomanagement. Van piramiden in steen en organisatie, tot waarde scheppende teams. Het boek is onderverdeeld in een vijftal delen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over René Hombergen

René Hombergen werkt als coach en trainer voor projectteams, voor hun leiders en voor alle leiders onderling als dynamische teamleden. Zijn uitgangspunt? Teams zijn zelftranscendent en hebben aan controle door liefde voldoende... Een natuurlijke energie van spelende kinderen mag voorop staan. Een vanzelfsprekende zorg van hun ouders evenzeer.

Andere boeken door René Hombergen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma- en portfoliomanagement