Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Beter is meer

Professionaliseer je bedrijf en word twee keer zo productief

Ingenaaid Nederlands 2024 9789089657480
Verkooppositie 535Hoogste positie: 535
Nog niet verschenen, verwacht op 04‑07‑2024
29,99

Samenvatting

Wist je dat 80 procent van de ondernemers worstelt met productiviteit zonder dat zelf te weten? Dat levert ongewild een hoop gedoe op. Het kost bovendien schrikbarend veel geld, zeker als je team groeit naar 15 tot 25 medewerkers of meer. Maar er bestaan ook bedrijven die juist bijzonder productief zijn. Zij doen het twee tot vijf keer beter dan de rest. Deze kopgroep doet slechts één ding anders: zij besteden allemaal structureel aandacht aan een vaste set van managementwerkwijzen. Zo werken ze bijvoorbeeld met een kernteam en dragen ze liefdevol leiderschap breed en actief uit. Daarmee hebben ze een professionele organisatie.

In dit boek ontdek je waar de hele set uit bestaat en hoe je die zelf kunt invullen. Want net zoals 80 procent van alles wat je kunt kopen in de supermarkt niet goed is voor je lijf, is hetzelfde percentage van wat bedrijven op het gebied van management inzetten niet goed voor het bedrijf. Maar op de een of andere manier blijven we toch doen wat we doen ... terwijl het ook anders kan! Door de andere 20 procent te belichten stelt dit boek jou in staat om op een leuke manier én binnen een jaar de productiviteit van jouw bedrijf enorm te verhogen.

Specificaties

ISBN13:9789089657480
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:4-7-2024
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Pieter Peelen

Pieter Peelen is technisch bedrijfskundige (Universiteit Twente) met een specialisatie in ondernemerschap, innovatie en strategie. Hij heeft acht jaar gewerkt in uitdagende managementposities bij KLM. In 2010 richtte hij No Nonsancy op waarmee hij mkb-bedrijven in de ‘beter is meer’-fase helpt om professioneler en productiever te worden.  Pieter heeft 25 jaar ervaring in zijn vak, 250 mkb-bedrijven geholpen en meerdere publicaties geschreven. Hij kan als geen ander complexe theorie omzetten in praktische hanteerbare werkwijzen. Daarbij focust hij op het onderwerp 'management en organisatie' leuk, toegankelijk en begrijpelijk maken voor mkb-bedrijven.

Andere boeken door Pieter Peelen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter is meer