Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, , , , , , e.a.

Memo Plus Arbeidsovereenkomst en ontslag 2020

Paperback Nederlands 2020 9789462156784
Verkooppositie 4423
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In deze uitgave, waarvan ieder jaar een bijgewerkte editie verschijnt, wordt alle relevante informatie geboden over het onderwerp arbeidsovereenkomst en ontslag. De inhoud van dit boek wordt niet gevormd door één rechtsgebied, maar biedt een combinatie van verschillende onderwerpen die van belang zijn voor (met name) personeelsfunctionarissen binnen bedrijven en instellingen. Voor alle onderwerpen zijn experts geselecteerd die vanuit hun deskundigheid op het betreffende vakgebied meewerken aan dit Memo Plus.

In hoofdzaak wordt de arbeidsovereenkomst belicht in al haar facetten: van sollicitatie tot ontslag en allerlei kwesties daar tussenin. Verder wordt aandacht besteed aan sociale verzekeringen, fiscale aspecten, pensioenen, arbeidsomstandigheden en medezeggenschap. Alle informatie wordt voor elke nieuwe editie geactualiseerd, zodat dit compacte memo steeds binnen handbereik ligt van werkgevers, werknemers (of hun adviseurs), rechtshulpverleners en advocaten.

Specificaties

ISBN13:9789462156784
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:760
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:26-3-2020
Jongbloed:Ontslagrecht

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over J.A. Hofsteenge

Mr. J.A. Hofsteenge is coördinerend wetgevingsjurist bij de directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze directie is onder meer verantwoordelijk voor de wetgeving op het terrein van de arbeidsomstandigheden.

Andere boeken door J.A. Hofsteenge

Over J.J. Veld

Mr. J.J. Veld is werkzaams als senior wetgevingsjurist bij de Directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Andere boeken door J.J. Veld

Over J.J. Nuijten

Mr. J.J. Nuijten is hoofd juridische zaken bij de Technische Universiteit Delft.

Andere boeken door J.J. Nuijten

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Memo Plus Arbeidsovereenkomst en ontslag 2020