Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe-boek voor de trainer

Een complete gids over leren, ontwerpen, begeleiden en zelfreflectie

Paperback Nederlands 2021 9789462722583
Verkooppositie 913
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑06‑2021
35,95

Samenvatting

Trainen is een fantastisch vak. Het is altijd anders en dat maakt het boeiend. Maar dat altijd anders zijn, maakt ok dat het niet zomaar vanzelf gaat. Dat je scherp moet blijven en jezelf moet blijven ontwikkelen.

Dit Hoe-boek voor de trainer helpt je daarbij. In deze herziene versie besteedt Marcolien meer aandacht aan online trainen. Welke tools zijn er? Wat maakt online leren en trainen anders en hoe zorg je voor een impactvol leertraject? Het Hoe-boek voor de trainer is een professioneel handboek voor trainers, boordevol theorie en uitleg over het trainersvak.

Bijzonder bruikbaar bij het ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van een (online) training. Het boek gaat over jou als trainer: wat jou verbindt met het trainersvak, welke kwaliteiten jij inzet en hoe jij je als trainer ontwikkelt. Want het belangrijkste instrument, dat ben jij zelf.

Specificaties

ISBN13:9789462722583
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Druk:5
Verschijningsdatum:15-6-2021
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Marcolien Huybers

Marcolien Huybers is organisatieadviseur, coach en trainer. Zij houdt zich al ruim 25 jaar bezig met opleiden, begeleiden en trainen van mensen. Zij was 12 jaar werkzaam bij Schouten & Nelissen. Sinds 2013 heeft zij een eigen bedrijf “Waardevol veranderen”. Zij begeleidt organisaties bij leer-en verandertrajecten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het trainen van opleiders.

Andere boeken door Marcolien Huybers

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe-boek voor de trainer