Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Value-based Project Management

Scherpte en focus aanbrengen in complexe projecten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789462200371
Verkooppositie 5010162 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Eenmalige actie - reserveer het boek en u ontvangt er een gratis kaartenset bij!
De kaartenset biedt u een praktisch hulpmiddel om complexe projecten geordend aan te pakken. Op de kaart vindt u vragen als: Wat zijn onze belangrijkste waarden? Hoe vertalen die zich in de praktijk? Wie moeten we op dit moment erbij betrekken? Elke vraag zet aan tot dialoog, tot het herbezien van de context en tot nadenken. Het stellen van de vraag is belangrijker dan het antwoord. Het samenspel van de elf interventies zorgt ervoor dat geen chaos u meer te gek is.
*Deze actie is geldig tot en met 28 mei 2013

Over het boek
Complexe projecten lijken eerder chaos dan orde. Planningen worden niet gehaald. Van beheersing is geen sprake. En conflicten zijn eerder regel dan uitzondering. Kortom: chaos alom. Zie dan je opdrachtgever nog maar eens tevreden te houden. Maar in die chaos is weldegelijk orde te herkennen. Gewoon een kwestie van anders kijken.

'Value-based Project Management' helpt daarbij. Vanuit het perspectief van het chaosdenken worden u elf interventies aangereikt: Project's Eleven. Zij zorgen ervoor dat u orde in de chaos ziet. Gebaseerd op onder meer visie, transparantie en vertrouwen kunt u elk complex project laten groeien in projectvolwassenheid. Zo maakt u niet alleen uw opdrachtgever blij, maar is iedere betrokkene er trots op te mogen bijdragen aan dit chaosproject!

Specificaties

ISBN13:9789462200371
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:220
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2013

Expertrecensies (1)

Martin Walraven | 3 oktober 2013
Veel projecten slagen niet. Nicoline Mulder verwijt dat aan het feit dat men in die projecten gebruik maakt van een aanpak die niet geschikt is voor dat type project. Juist vage, complexe, innovatieve projecten hebben baat bij een andere manier van projecten leiden.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

tussen_droom_en_daad
De wet van de afnemende productiviteit
Martijn Leijten 30 september 2014 In deze rubriek analyseren bestuurskundigen van de TU Delft patronen en wetmatigheden waar veel managementboeken soms aan voorbij gaan of voor vanzelfsprekend aannemen. In deze aflevering legt Martijn Leijten uit waarom het inhuren van extra mensen en overwerk niet altijd tot toenemende productiviteit leiden.
nieuws
Ooa Boek van het Jaar 2013 - Value-based Project Management
Justin van Lopik 12 juni 2014 De vakjury van de Orde van Organisatiedeskundigen en –Adviseurs (OOA) heeft Value-based Project Management van Nicoline Mulder verkozen tot beste boek over organisatieadvies van het jaar 2013. Volgens het juryrapport biedt het boek ‘een nieuwe stap in het denken over projectmanagement’.
Alle interviews en artikelen (2)

Over Nicoline Mulder

Dr.ir.drs. Nicoline Mulder is verbonden aan de school Kunst & Economie van HKU, en zelfstandig adviseur voor projectmanagers en opdrachtgevers van complexe projecten. Ze is auteur van onder meer 77 werkvormen voor projectmanagement en Value-based Project Management.

Andere boeken door Nicoline Mulder

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Value-based Project Management