Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ĖĖN BESLISSING

De eerste stap naar een beter leven

Paperback Nederlands 2020 9789463192279
Nog niet verschenen, verwacht op 18‑11‑2020
20,99

Samenvatting

Naar schatting nemen we elke dag wel 35.000 beslissingen. Nu, op dit moment, kun je minstens één beslissing nemen die zal doorwerken in alle aspecten van je leven. Maar Eén beslissing gaat niet over het nemen van die ene allesomvattende grote beslissing die je hele leven omgooit. Het gaat erom elke dag minstens één beslissing te nemen die je omstandigheden beïnvloedt en je dichter bij je doelen en dromen brengt: de beslissing om authentiek te zijn. Om te weten wie je bent en jezelf te zijn, zonder aarzelen, zonder zorgen of angst.

Of je nu voor een nieuwe uitdaging staat, een andere richting wilt inslaan of behoefte hebt om jezelf opnieuw uit te vinden, Coach Mike helpt je je denken aan te passen, zodat je leven weerspiegelt wie je werkelijk bent. In plaats van dat je voortdurend twijfelt over de ‘grote’ beslissingen in je leven, of er gewoon voor kiest om niet te kiezen, kom je weer in contact met je intuïtie, zodat je élke beslissing met vertrouwen en gemoedsrust neemt. De tools in dit boek stellen je in staat om obstakels om te zetten in kansen.

Eén beslissing is een inspirerend en praktisch actieplan om je leven te verbeteren, je doel te vinden, je mentale gezondheid en relaties te verbeteren, te werken aan je fysieke gezondheid of zelfs je financiën op orde te brengen. Op basis van zijn twintigjarige ervaring in het helpen van mensen uit alle lagen van de bevolking en met allerlei achtergronden, weet Coach Mike je te motiveren om risico’s te nemen, doortastend te zijn en echt actie te ondernemen voor een beter leven.

Specificaties

ISBN13:9789463192279
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2020
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Mike Bayer

Mike Bayer, beter bekend als Coach Mike, is levenscoach. Zijn missie is om mensen te helpen hun doelen te bereiken om hun beste zelf te worden. Hij treedt regelmatig op in het tv-programma Dr. Phil.

Andere boeken door Mike Bayer

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ĖĖN BESLISSING