Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gedragsverandering en het geheim van Serious Gaming

(PDF-Download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789082529531
Verkooppositie 2426Hoogste positie: 2426
Leverdatum onbekend.
6,99

Samenvatting

Het vak van trainer/coach of organisatieadviseur verandert. Talent- en organisatieontwikkeling moet steeds sneller en leuker. Ontwikkelprogramma’s moeten zoveel mogelijk impact hebben in een zo kort mogelijke tijd. Hoe zorgen we ervoor dat we mensen in organisaties blijven verrassen. En wanneer lukt het wél om oud gedrag duurzaam om te buigen naar nieuw gedrag…

In dit compacte boek kijken we vanuit de nieuwste inzichten over gedragsverandering en breinleren naar de mogelijkheden om serious games en actieve werkvormen in te zetten. Een praktisch en compact geschreven boek voor iedereen die bezig is met gedragsverandering in organisaties en hiervoor de horizon wil verbreden of de toolkit wil uitbreiden.

Specificaties

ISBN13:9789082529531
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:62
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Pieter van der Haak

Pieter van der Haak is sociaal psycholoog, ondernemer, spreker en auteur van diverse managementboeken zoals “Faciliterend Leidinggeven”, “Van Vakmanschap naar Leiderschap” en “Een goed gesprek”. Hij is oprichter en partner van P&A Talentontwikkeling en eigenaar van Jump Serious Games. Zijn inmiddels zevende boek verscheen in 2018 en is getiteld: “Wie zorgt dat het goed komt? – hoe je eigenaarschap kunt vergroten in jouw team” In het boek deelt hij de inzichten en kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn loopbaan als trainer/coach en ondernemer. Hij weet, dankzij zijn rol binnen zijn eigen bedrijf, maar ook door het begeleiden van vele teams op uitvoerend -en directieniveau de succes- en faalfactoren haarscherp te benoemen. Pieter nodigt je als spreker uit om je te blijven verwonderen en geen genoegen te nemen met middelmatigheid. Hij doet dit door, zoals hij zelf zegt, “de wereld weer een beetje eenvoudiger te maken”. Iedere echte verandering of ontwikkeling begint vaak in het klein.

Andere boeken door Pieter van der Haak

Inhoudsopgave

Inhoud 3
Inleiding 4

1. Waarom is veranderen en ontwikkelen vaak zo’n gedoe? 8
2. Wat is nodig om mensen in beweging te krijgen? 20
3. Wat zijn Serious Games? 35
4. Spelsimulaties 39
5. Serious Games als middel inzetten 45
6. Jump Serious Games 58

Slotwoord 61

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gedragsverandering en het geheim van Serious Gaming