Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ego's en andere menselijke gebreken - bundel van 2 titels

Psychologie van alledaagse menselijke eigenaardigheden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789055948192
Verkooppositie 80357 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Het e-book 'Ego's en andere menselijke gebreken' bestaat uit de twee titels 'Ego's en andere ongemakken' en 'Menselijke gebreken voor gevorderden'. Hierin gaat Roos Vonk in op onze dagelijkse dwalingen. Zwaktes die we bij anderen maar al te graag zien, maar die bij onszelf uiteraard in geen velden of wegen te bekennen zijn. Of toch wel? Roos Vonk legt de vinger op de zere plek en laat ons op basis van wetenschappelijk onderzoek zien waarom wij net zo zijn als alle andere mensen.

Ego's en andere menselijke gebreken is een digitale verzameling psychologische columns en korte artikelen die u in elke volgorde kunt lezen. Dit is te danken aan een systeem van kruisverwijzingen ('links') die op elke pagina de lezer verwijzen naar andere pagina's waar iets over het onderwerp staat. Op deze manier hoeft het ebook dus niet lineair gelezen te worden, maar kan de lezer al zappend zijn of haar eigen route door het e-book bepalen. In plaats van referenties zoals in de papieren boeken, bevat dit e-book ook links naar artikelen, YouTube-films en achtergrondinformatie op internet.

BELANGRIJK: vanwege het kleurgebruik (illustraties, aanklikbare links naar internet) is dit e-book het best te lezen op tablets met internetverbinding zoals de iPad en op de pc of laptop. Op e-readers met e-ink schermen en zonder internetverbinding worden de illustraties in zwart-wit getoond en werken de links naar internet uiteraard niet; de interne links tussen de columns zijn wel aanklikbaar.

Specificaties

ISBN13:9789055948192
Rubriek:Psychologie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:190
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:21-6-2011

Expertrecensies (2)

Edward Gilding | 19 juli 2010
Zelden heb ik tijdens het lezen van een boek zoveel geïnteresseerde reacties van collega's, vrienden of onbekende medereizigers in de trein gekregen als op Roos Vonks 'Ego's en andere ongemakken - Psychologie van alledaagse menselijke eigenaardigheden'.Lees verder
Michel Hoetmer | 21 januari 2010
Verbaast u zich ook wel eens over het gedrag van andere mensen? Natuurlijk. Wie niet? En hoe zit het met uw eigen gedragingen? Uiteraard niks mis mee. Het zijn die anderen en niet u. Roos Vonk verstoort deze roze droom op een bijzonder aangename wijze in haar nieuwste boek 'Ego's en andere ongemakken'.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Roos Vonk

Roos Vonk is een hoogleraar met een extreem laag 'ivoren toren'-gehalte. Ze weet als geen ander de meest recente inzichten uit de psychologie toe te passen op de dagelijkse aspecten van werk en leven. Daarmee vertaalt ze kwalitatief hoogwaardige kennis naar praktische tips en adviezen voor het dagelijks leven. Als hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze onderzoek naar zelfkennis, eerste indrukken, sociale interactie, emoties en beïnvloeding. Ze is daarnaast een veelgevraagd spreker voor o.a. managers en HR-mensen. Tevens geeft ze geregeld masterclasses aan coaches, counselors en mediators die up-to-date kennis uit de psychologie willen vergaren en toepassen in hun werk. Ze is vaste columniste van Psychologie Magazine. Roos Vonk publiceert regelmatig op Facebook en op ons Managementblog.

Andere boeken door Roos Vonk

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ego's en andere menselijke gebreken - bundel van 2 titels